Nieuwsfeed

KIJK: Club Brugge brengt meer dan 80 ex-spelers samen op reünie

Met meer dan 80 waren ze. Coryfeeën en ex-spelers van Club Brugge, die vanmiddag in Knokke-Heist samenkwamen voor een groot blauw-zwart weerzien.

Krantenkoppen in België

Andrea Bocelli brengt serenade aan Katy Perry én Nicole Scherzinger twijfelt over outfit: achter de schermen van het kroningsconcert

Een serenade krijgen van iemand is altijd heel speciaal, maar Katy Perry (38) krijgt in de backstage van het kroningsconcert een serenade van niemand minder dan Andrea Bocelli (64). De Italiaanse tenor en de Amerikaanse zangeres mochten optreden voor koning Charles in Windsor. Nicole Scherzinger (44) had voor haar acte de présence een beetje keuzestress. Ze paste verschillende jurken, maar

Lees meer »

Europa gaat ChatGPT reguleren

In het Europees Parlement is overeenstemming bereikt om generatieve AI-systemen zoals ChatGPT mee te reguleren. Er is ook een akkoord over een strenge beperking op gezichtsherkenning in de openbare ruimte.

Lees meer »