Nieuwsfeed

KIJK. Zo verliep de aankomst van Ingeborg op ‘Million Dollar Island’: “Kan je m’n armen wat sterker maken?”

Het nieuwe survivalprogramma ‘Million Dollar Island’ is van start gegaan op VTM2. Na elke aflevering, op maandag- en woensdagavond, blikt presentatrice Ingeborg (56) op HLN exclusief terug op de opnames. In ‘De kijk van Ingeborg’ toont ze hoe haar eerste kennismaking met het eiland verliep.

Krantenkoppen in België

INTERVIEW. VTM-journalist Hannelore Simoens doet mee aan ‘Special Forces: Wie Durft Wint’: “Dat ik vijf jaar geleden mijn rug brak, was geen excuus”

Nog voor de zomer wil Hannelore Simoens (32) zichzelf kunnen optrekken aan een baar. Want, zo zegt ze: “You’d better be ready.” Ze is één van de rekruten in het programma ‘Special Forces: Wie Durft Wint’, met armen van spaghetti, een kapotte rug en slaaptekort. “Ik hoef toch niet altijd de serieuze politiek journaliste te zijn?”

Lees meer »

Republikein Tim Scott (57) neemt het op tegen Trump als presidentskandidaat

De Republikeinse senator Tim Scott (57) uit de Amerikaanse staat South Carolina heeft zich kandidaat gesteld voor de presidentsverkiezingen. Scott neemt het daarmee op tegen oud-president Donald Trump (76), die op kop staat in de peilingen. Ook de Republikeinse oud-VN-ambassadeur Nikki Haley en de voormalige gouverneur van Arkansas Asa Hutchinson gaan de strijd met Trump aan.

Lees meer »

Lefevere over insinuaties als zou Remco Evenepoel corona als uitvlucht gebruikt hebben om Giro te verlaten: “Ik verlaag me niet tot dat niveau”

In een gesprek met VTM in Italië heeft Patrick Lefevere (68) gereageerd op de vreemde insinuaties als zou Remco Evenepoel corona als excuus gebruikt hebben om de Giro te verlaten. Na de directeur van de Sloveense wielerbond maakt nu ook het gezaghebbende ‘Gazetta dello Sport’ daar uitgebreid gewag van. Lefevere: “We weten dat we de enige juiste beslissing hebben genomen.”

Lees meer »

Twee personages sterven in “Thuis”, enkele weken voor de seizoensfinale 

SPOILER ALERT – ALS JE VERDER LEEST DAN KOM JE MEER TE WETEN. In "Thuis" zijn de personages Chris (vertolkt door Danny Timmermans) en Harry (gespeeld door Stan Van Samang) allebei overleden. De aartsrivalen jagen elkaar de dood in, na een ultieme confrontatie. Zo eindigt de tweestrijd tussen superslechterik Chris en publiekslieveling Harry nog voor de seizoensfinale. Voor acteurs Danny

Lees meer »

16 doden bij Russische bombardementen in Cherson

In de regio van Cherson, in het zuiden van Oekraïne, zijn bij “grootschalige” Russische bombardementen woensdag 16 doden en 22 gewonden gevallen, meldt het regionale parket. De autoriteiten van de gelijknamige stad hebben intussen voor dit weekend een avondklok afgekondigd.

Lees meer »