Nieuwsfeed

Krijgt 3M straks duizenden rechtszaken aan de broek? Wat actiegroep Darkwater van plan is

Krijgt chemiereus 3M duizenden rechtszaken aan z’n broek van buren binnen een straal van 15 km, inclusief zowat heel Antwerpen? Actiegroep Darkwater 3M steekt het vuur aan de lont.

Krantenkoppen in België

Check- Neen, niets wijst op een radioactieve wolk die over Europa trekt na mogelijk bombardement op Oekraïense wapenopslag

Volgens de voorzitter van de Russische Veiligheidsraad Nikolaj Patroesjev trekt er momenteel een radioactieve wolk over Europa nadat Russische troepen een vermeende wapenopslag met uraniumkogels bombardeerden. Daar is geen bewijs voor. Het is nog niet zeker of er wel een wapendepot werd vernield. Maar mocht daar toch bevestiging van komen, is munitie met verarmd uranium een zwaar metaal dat slechts

Lees meer »

Hij pleit voor familiewaarden en haat VS: Russische presentator blijkt tweede gezin te hebben met vrouw die Amerikaans staatsburger is

De bekende Russische presentator en Poetin-propagandist Vladimir Solovyov (59) zou niet leven volgens zijn eigen filosofieën. Volgens onderzoek van de ‘Anti-Corruption Foundation’ van de Russische oppositieleider Aleksej Navalny zou de grote pleitbezorger van familiewaarden en de man die het Westen – en de Verenigde Staten in het bijzonder – hartsgrondig haat er een tweede gezin op nahouden met voormalig basketster

Lees meer »

KIJK. Kylie Jenner woont met mama Kris Jenner concert bij van Beyoncé (in opmerkelijke nude-outfit)

Superster Beyoncé (41) is volop bezig aan haar ‘Renaissance’-wereldtournee. Op vrijdag 26 mei hield ze halt in Saint-Denis, in Frankrijk én daar waren enkele opmerkelijke fans aanwezig… Niemand minder dan Kylie Jenner (25) en haar moeder, Kris Jenner (67), waren van de partij. De realityster deelt beelden van de avond op haar sociale media, waarin ze het overduidelijk naar haar

Lees meer »

Trekt jouw hond hard aan de leiband? Hondencoach geeft advies: “Als je het goed aanpakt, hoef je niet streng te zijn of te roepen”

Rustig wandelen met de hond is niet voor alle hondenbaasjes even evident. Sommige honden hebben immers de neiging om continu hard aan de leiband te trekken. Hoe je dat kan aanpakken, vertelt hondencoach Laura Lefebvre (30), die het boek “Beter communiceren met jouw hond” heeft geschreven. “Als een hond trekt aan de leiband, ligt dat vaak aan een verkeerde communicatie

Lees meer »

Geldexpert Pascal Paepen selecteert zijn 3 favoriete aandelen: “De laatste maand alleen al steeg dit aandeel 20% in waarde”

Wie verstandig en rendabel wil beleggen, investeert het best in evergreens, zegt onze geldexpert Pascal Paepen. “Net als evergreens in je tuin nooit verdorren, is een bedrijf een evergreen als het bijna onmisbaar is geworden.” Voor HLN selecteerde Pascal zijn drie favoriete aandelen: “Het is kwestie van tijd vooraleer dit bedrijf duizend euro per aandeel aantikt.”

Lees meer »

Amerikaanse moeder (33) die rouwboek voor kinderen schreef na dood van echtgenoot blijkt hem nu zelf vermoord te hebben

Enkele maanden geleden bracht de Amerikaanse Kouri Richins een prentenboek uit voor kinderen die een naaste hebben verloren. De 33-jarige moeder van drie schreef het boek naar aanleiding van de dood van haar eigen echtgenoot, die in maart 2022 overleed. Maar maandag werd Richins opgepakt op verdenking van moord. Zo zou nu blijken dat ze haar echtgenoot zelf om het

Lees meer »

DE INSIDER. Ondanks milde straffen moet familie van Sanda Dia zich neerleggen bij de uitspraak van de rechter: “Het heeft meer dan lang genoeg geduurd”

Het doek valt eindelijk over het proces over de dood van Sanda Dia. Er werden geen celstraffen uitgesproken, wel kregen ze alle achttien een werkstraf en een geldboete wegens ‘onopzettelijke doding’ en ‘mensonterende behandeling’. “Er waren maar acht van de achttien Reuzegommers aanwezig”, vertelt onze insider Pieter Huyberechts. “Onbegrijpelijk vindt de familie. Zij voelen dit aan als een vorm van

Lees meer »