Nieuwsfeed

Leicester-Belgen schieten met gelijkspel heel weinig op in degradatiestrijd, Newcastle zeker van Champions League-ticket

De Belgen van Leicester City blijven in degradatiegevaar in de Premier League. Een troosteloze 0-0-draw tegen Newcastle bracht weinig vreugde. Zondag is het van moeten winnen tegen West Ham, tegelijk moet Leicester dan hopen dat Everton in eigen huis punten laat tegen Bournemouth.

Krantenkoppen in België

Sofie (49) overlijdt aan Alzheimer, amper vier jaar na haar diagnose. “We hebben echt het uiterste gehaald uit de voorbije jaren”

Een uitzondering op de uitzondering is het verhaal van Sofie De Pessemier (49) uit Harelbeke. Amper 45 jaar was ze toen ze de diagnose jongdementie kreeg. Nauwelijks vier jaar later moeten haar man Hans en drie kinderen al definitief afscheid van haar nemen. Dementie betekent vele kleine beetjes afscheid nemen, voor het échte afscheid, hoor je vaak. “En dat klopt

Lees meer »

Haar ex vermoordde haar kind, en nu zit ze met de schulden van het proces: geldinzameling gestart zodat Stefan en Vivian toch kunnen trouwen

Ze hebben allebei een harde tijd achter de rug, nadat ze élk een kindje verloren door toedoen van hun beide partners. Stefan Coemans (49) en Vivian Arets (39), twee ouders van vermoorde kinderen, vonden troost bij elkaar. Maar trouwen lukt niet, door de schulden die de processen meebrachten. Nadat ze daarover getuigden in onze podcast ‘De Stemmen van Assisen’, organiseren

Lees meer »

Carl Huybrechts over de droogte die zijn olijfgaard in Spanje bedreigt: “Mensen zullen hier binnenkort geen drinkwater meer hebben”

De droogte die Spanje al wekenlang teistert, bedreigt de productie van olijfolie. “Spanje levert de helft van alle olijfolie wereldwijd”, zegt voormalig sportcommentator Carl Huybrechts (71), die in Andalusië een bio-olijfgaard runt. Hij doet zijn opmerkelijke verhaal aan HLN: “Dat onze oogst schraal zal zijn, is een klein probleem in vergelijking met het gebrek aan drinkwater dat tienduizenden mensen zal

Lees meer »