Nieuwsfeed

LIVE NBA PLAY-OFFS. Carmelo Anthony kondigt pensioen aan – Miami komt op zege van plaats in NBA Finals

Het is ‘money time’ in de NBA. De Nuggets en Miami staan op een zucht van de NBA Finals. Volg op deze pagina het spektakel in de Amerikaanse basketbalcompetitie op de voet.

Krantenkoppen in België

Klimaatactivisten gieten zwarte vloeistof in beroemde Trevifontein in Rome

Klimaatactivisten zijn in Rome in de beroemde Trevifontein geklommen en hebben een zwarte vloeistof in het water gekieperd. Met de actie aan de toeristische trekpleister in het centrum van de Italiaanse hoofdstad eisten de leden van de groep Ultima Generazione (laatste generatie) “een onmiddellijke stopzetting van de subsidies voor alle fossiele brandstoffen”, zo klinkt het in een mededeling.

Lees meer »

Door de oorlog gaat Songfestival bij Finse winst waarschijnlijk niet naar Helsinki

Zeventien jaar na de hardrockers van Lordi maakt Finland dankzij Käärijä weer kans om het Eurovisiesongfestival te winnen. Maar of het liedjesfestijn volgend jaar dan ook naar hoofdstad Helsinki zal gaan, valt nog af te wachten. Verschillende concerten van enkele grote artiesten zoals bijvoorbeeld Kiss, The Cure, Eric Clapton en Queen + Adam Lambert werden al verplaatst door problemen met

Lees meer »

KIJK. Bas Smit en Nicolette van Dam merken tijdens het eten ‘natuurfilm’ op bij buren: “Mama, wat zien jullie?”

Wanneer Bas Smit (42) op zondagavond met zijn gezin zit te eten op een terrasje, merken hij en zijn vrouw, tv-gezicht Nicolette van Dam (38), plots ‘een aparte film’ op bij de overburen. “Tapas met het gezin en een lekkere natuurfilm op de achtergrond. Dat is een ideale zondagavond”, lacht Smit op Instagram. Maar ook hun dochter is nieuwsgierig… “Mama,

Lees meer »

Kikkers zorgen voor overlast in Frans dorpje: buurman schakelt politie in

In een klein dorpje in de noordelijke Franse Alpen is de politie ingeschakeld na geluidoverlast door kikkers. De dieren maken vooral ‘s nachts veel lawaai volgens een buurman. De situatie doet sterk denken aan de luidruchtige haan Maurice. De haan was in 2019 de inzet van een rechtszaak, omdat hij volgens de gepensioneerde buren te veel lawaai zou maken. Het

Lees meer »

UITSLAGEN. Denz is beste vluchter in Rivoli, Thomas blijft in het roze

Duitsers aan de macht in de Giro. Na de sprintzege van Pascal Ackermann gisteren, trok vandaag zijn landgenoot Nico Denz (BORA-hansgrohe) aan het langste eind. De 29-jarige Duitser versloeg na een heuvelachtige etappe van 185 kilometer de Let Toms Skujins en de Australiër Sebastian Berwick in de sprint. Ilan Van Wilder finishte als eerste Belg op de zesde plaats. Het

Lees meer »

RECENSIE. Brussel blijft thuiskomen, maar Angèle etaleert wereldklasse op CORE

Na Coachella en het MET Gala: de terugkeer op Belgische bodem. En wat voor eentje. Gehuld in Chanel ontbolsterde Angèle zich op het podium van CORE tot een krachtige powervrouw – geholpen door een resem hits, pakken podiumprèsence én een ultieme liefdesverklaring aan ‘haar’ Brussel. Het Ossegempark kreeg zaterdagavond een ongeziene show, waar menig aspirant-popprinsesje een moord voor begaat. Oui

Lees meer »

Over deze test

Hoe gaat het nu eigenlijk met ons? De welzijnstest geeft een verkennend antwoord. Met 33 vragen die peilen naar uw welbevinden, veerkracht, sociaal netwerk en gevoelens van neerslachtigheid. Maar waar komen de vragen nu vandaan? En hoe leest u best de resultaten? Hieronder vindt u meer info.

Lees meer »