Nieuwsfeed

LIVE NEWCASTLE-LEICESTER (21u). Situatie zeer penibel: Tielemans en co. winnen maar beter in strijd tegen degradatie

• Premier League • Aftrap: 21u • Stadion: St. James’ Park • Leicester kan zich geen puntenverlies veroorloven in strijd tegen degradatie

Krantenkoppen in België

KIJK LIVE GIRO. “Evenepoel zal Roglic in de gaten moeten houden”: onze man in Italië stelt dat zelfde scenario als in Catalonië vandaag mogelijk is

Vandaag staat er een verraderlijke rit op het programma in de Giro. Onder meer Mads Pedersen en Michael Matthews hebben hun zinnen gezet op deze etappe, maar ook de klassementsmannen zullen zich hoogstwaarschijnlijk al eens roeren. Evenepoel hoopt vooral geen tijd te verliezen. Via onderstaande liveblog en op VTM, vanaf 14u10, kunt u de etappe op de voet volgen.

Lees meer »

Computerchips zijn de nieuwe klimaatbommen

AI en krachtige semiconductors zullen meer energie verslinden dan de planeet nu te bieden heeft. Het Vlaamse onderzoekscentrum Imec wil als eerste de ecologische voetafdruk van chips berekenen. ‘De tijd van lage kosten is voorbij.’

Lees meer »

Problemen op Linkeroever door werkzaamheden aan de Kennedytunnel

De werkzaamheden aan de Kennedytunnel op de Antwerpse ring veroorzaaken heel wat problemen, vooral op Linkeroever. De tunnel is enkele dagen afgesloten in de richting van Nederland, het verkeer wordt omgeleid via de Liefkenshoektunnel. Maar veel bestuurders volgen hun gps en belanden zo in de Waaslandtunnel. En daar mogen vrachtwagens niet door.

Lees meer »

WEERBERICHT. Werkweek start overwegend zonnig

We verwachten dinsdag meer wolkenvelden over het noorden en het westen van het land. In het centrum en vooral over het zuidelijk deel van België blijft het de hele dag overwegend zonnig. We halen maxima van 14 graden aan zee, rond 19 graden in het centrum tot lokaal 23 graden in Belgisch Lotharingen, meldt het KMI.

Lees meer »