Nieuwsfeed

Megafusie van internationale advocatenkantoren op komst

Het Britse advocatenkantoor Allen & Overy gaat fusioneren met zijn Amerikaanse concurrent Shearman & Sterling. Samen zullen ze een gigant vormen met bijna 4.000 advocaten en een omzet van 3,4 miljard dollar (ruim 3,1 miljard euro), zo is maandag bekendgemaakt.

Krantenkoppen in België

Minder geluidshinder op E17-viaduct in Gentbrugge, snelheidsverlaging voor vrachtwagens blijft

Vlaanderen behoudt de snelheidsverlaging voor vrachtverkeer op het E17-viaduct in Gentbrugge. Geluidsmetingen wijzen uit dat de geluidshinder voor de omgeving is afgenomen sinds de maatregel is ingevoerd. Eind vorig jaar werd de snelheid voor vrachtwagens beperkt tot 70 kilometer per uur, auto’s mogen er nog 90 rijden. Dat lokte hevig protest uit bij vrachtwagenchauffeurs. Zij reden toeterend over het viaduct

Lees meer »

Van McDonald’s tot KFC: waar eet je de lekkerste chicken nuggets? Dominique Persoone test 5 fastfoodketens:“Eén duidelijke winnaar”

Een lekker stukje kip in een krokant jasje: een heleboel kinderen én volwassenen zijn grote fan van chicken nuggets. Maar waar bestel je op vettige vrijdag de allerlekkerste om in je kip cravings te voorzien? Welke zijn de prijs waard? Chef Dominique Persoone ging op pad voor HLN Eten en bezocht 5 bekende fastfoodketens in eigen land. Wie wint ‘the

Lees meer »

LIVE CLUB-ANTWERP. Blessurezorgen bij blauw-zwart: dit zijn de vermoedelijke opstellingen – Brugse supportersclubs zetten eigen fans op scherp

De inzet voor Antwerp op Club Brugge is enorm: bij winst zet de ‘Great Old’ een nieuwe stap richting titel en is er zelfs de mogelijkheid om volgend weekend kampioen te spelen. Dat wil blauw-zwart niet zomaar laten gebeuren: de supportersclubs roepen de fans op om Jan Breydel te laten spoken. Volg het nieuws richting de topper en uiteraard de

Lees meer »

‘Star Wars: Jedi Survivor’ heeft alles om een van de plezantste games van het jaar te worden, maar er is een grote ‘maar’

“Waarom zou je vechten als je toch niet kan winnen?”, snauwt een slechterik in de nieuwste ‘Star Wars’-game. Het oeroude verhaal van de underdog tegen de verdrukker blijft populair, des te meer als die met een lichtzwaard zwaait. In ‘Jedi Survivor’ heet ie Cal Kestis, en hij is een eenzame jedi die de grote uitroeiing van zijn orde heeft overleefd.

Lees meer »

KIJK. “Ik balanceerde op het randje”: Lukaku erg openhartig over zware maanden na WK, bezorgde Henry stuurde hem elke dag berichtje

En of ze een schitterende band hebben. Na de halve finale in de Champions League werd Romelu Lukaku (30) voor de microfoon en camera van ‘CBS Sports’ gehaald. Analist daar? Thierry Henry (45). Wat volgde was een openhartige babbel, live op televisie, over de recente moeilijke periode van ‘Big Rom’. “Na het WK balanceerde ik voor het eerst in mijn

Lees meer »

BASKET ACTUA. Giants wint eerste titelfinale ondanks erbarmelijke afwerking * Coach Skelin: “We stelen de zege” *

Antwerp Giants won de eerste titelfinale tegen Oostende met 63-62. Een thriller, maar zeker geen spektakelmatch. Oostende leek op weg naar de noodzakelijke uitzege, toen Tyree een 57-51 achterstand omdraaide naar een 58-62 bonus. Drie Oostendse balverliezen gaven Giants alsnog de mogelijkheid om via een bom van Mwema (zijn enige korf na acht missers!) en een dunk van Bradford de

Lees meer »