Nieuwsfeed

Ontmoetingscentrum Zonnig Leven in Sint-Pieters-Leeuw compleet beklad door vandalen

Vandalen hebben het ontmoetingscentrum Zonnig Leven in Sint-Pieters-Leeuw volledig beklad met een heleboel tags en opschriften. De gemeente hecht veel belang aan de zaak en laat de politie een onderzoek voeren naar de daders.

Krantenkoppen in België

“Als je me op mijn bek wil zien gaan, is het nu het moment”: Aaron Blommaert geeft vanavond eerste solo-concert ooit

Nadat Aaron Blommaert ‘The Masked Singer’ wist te winnen, gaat zijn muzikale carrière als een speer. Zijn eerste single ‘Zonde’ draait op zo goed als elke grote radiozender mee, en optredens worden aan de lopende band geboekt. “Deze zomer staan er al 20 gepland!”, glundert Aaron, “De meeste boekingen kwamen zelfs al binnen voor ik mijn eerste single uitbracht.” Om

Lees meer »

Trekt jouw hond hard aan de leiband? Hondencoach geeft advies: “Als je het goed aanpakt, hoef je niet streng te zijn of te roepen”

Rustig wandelen met de hond is niet voor alle hondenbaasjes even evident. Sommige honden hebben immers de neiging om continu hard aan de leiband te trekken. Hoe je dat kan aanpakken, vertelt hondencoach Laura Lefebvre (30), die het boek “Beter communiceren met jouw hond” heeft geschreven. “Als een hond trekt aan de leiband, ligt dat vaak aan een verkeerde communicatie

Lees meer »