Nieuwsfeed

Paul (25) zou bijna papa worden, Steven (25) laat baby achter en Manon (24) was nog bezig aan opleiding: Frankrijk rouwt om drie agenten die stierven bij crash

Frankrijk is in rouw om de agenten Paul (25), Steven (25) en Manon (24). De drie collega’s overleefden zondag een botsing in de buurt van Rijsel niet.

Krantenkoppen in België

Twitter gaat inactieve accounts verwijderen

Twitteraccounts die al enkele jaren inactief zijn, zullen worden verwijderd. Dat heeft Elon Musk maandag aangekondigd. “We verwijderen accounts die al jaren niet meer actief zijn, dus je zult waarschijnlijk je abonneebestand zien dalen’’, waarschuwde de baas van het sociale netwerk in een tweet.

Lees meer »

Geschat vermogen van 2 miljard euro, maar toch zal hij moeten besparen: wat zijn de grootste uitdagingen van koning Charles III?

Al acht maanden is hij koning, sinds de dood van koningin Elizabeth II, en vandaag volgt de officiële kroning van Charles III. Het échte werk kan beginnen voor Charles (74). Maar welke uitdagingen wachten hem? Hij moet zijn koninklijk huis reorganiseren en inkrimpen, de familievetes oplossen een voorbeeld nemen aan koning Filip in een netelig dossier en — de lastigste

Lees meer »

Nederlandse ‘drugsprins’ doet huwelijksaanzoek in rechtbank (aan dochter van pillenkoning)

De vermeende Nederlandse drugsbaas Harry P. uit het aan België grenzende Bergeijk heeft de eerste dag van zijn strafproces vandaag afgesloten met een huwelijksaanzoek vanuit de verdachtenbank. Zijn vriendin, dochter van één van de beruchtste xtc-baronnen van Nederland die één van de inspiratiebronnen zou zijn geweest voor het personage van Ferry Bouman uit de serie ‘Undercover’, zei ja.

Lees meer »

RECENSIE. Brussel blijft thuiskomen, maar Angèle etaleert wereldklasse op CORE

Na Coachella en het MET Gala: de terugkeer op Belgische bodem. En wat voor eentje. Gehuld in Chanel ontbolsterde Angèle zich op het podium van CORE tot een krachtige powervrouw – geholpen door een resem hits, pakken podiumprèsence én een ultieme liefdesverklaring aan ‘haar’ Brussel. Het Ossegempark kreeg zaterdagavond een ongeziene show, waar menig aspirant-popprinsesje een moord voor begaat. Oui

Lees meer »