Nieuwsfeed

Stamcelexperte wordt eerste vrouwelijke Saoedi in de ruimte

16:44 De Saoedische onderzoekster Rayyanah Barnawi is maandag in het Internationaal Ruimtestation gearriveerd. Naast haar wetenschappelijk werk moet ze er helpen het Saoedische blazoen op te poetsen.

Krantenkoppen in België

Antwerp en Racing Genk boven en slechts één speler van Union en Club Brugge: dit is volgens de Gouden 11 de ideale ‘mixed eleven’ van de ploegen in de Champions’ play-offs

De Champions’ play-offs zijn halverwege. Aan de hand van de punten die de spelers van de vier deelnemende ploegen sprokkelden in de Gouden 11, stelden we een ‘mixed eleven’ samen. Ga jij akkoord met ons elftal? Of maak je een andere keuze? Het is nog niet te laat om jouw eigen droomploeg te registreren en zo prachtige prijzen te scoren.

Lees meer »

Vrienden en collega’s ontroostbaar na dodelijke val van Myrthe (25): “Nog nooit heb ik iemand ontmoet die zo zorgzaam en lief was”

Een duizendpoot, actief in tal van verenigingen en geliefd door iedereen. Dat is hoe de 25-jarige Myrthe Baets omschreven wordt door haar vele vrienden en collega’s. Gisterenavond kregen zij het vreselijke telefoontje dat hun vriendin om het leven was gekomen na een tragische val van een klif in Albanië, waar ze op rondreis was. Een rondreis die haar moest helpen

Lees meer »

Agent zit vast op motorkap tijdens wilde achtervolging

De Amerikaanse politie heeft bodycambeelden vrijgegeven van een wilde politieachtervolging in Iowia in 2021. Op de beelden is te zien hoe een agent op een motorkap springt in de hoop om een vluchtende bestuurder tegen te houden. De man werd tegengehouden tijdens een verkeerscontrole, maar bleek een arrestatiebevel op zijn naam te hebben staan. Niet van zins om zich daarnaar

Lees meer »