Nieuwsfeed

Studio 100 herlanceert musical ‘14-18′ in spectaculaire versie

Vanaf volgend voorjaar zal een nieuwe, spectaculaire versie van ‘14-18′ te zien zijn in het Pop-Up Theater in Puurs. Bijna 10 jaar geleden was ‘14-18′ de eerste spektakelmusical van Studio 100, toen nog opgevoerd in de Nekkerhal in Mechelen. De musical was een schot in de roos en kon maar liefst 325.000 bezoekers bekoren.

Krantenkoppen in België

Eén dode bij brand in flatgebouw in Sint-Lambrechts-Woluwe

In de Brusselse gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe is afgelopen nacht een dodelijk slachtoffer gevallen. Dat heeft de Brusselse brandweer gemeld. In totaal werd een veertigtal bewoners geëvacueerd, van wie er twaalf voor verzorging naar het ziekenhuis moesten. Geen van hen verkeerde in levensgevaar. De juiste oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

Lees meer »

Typen is zilver, spreken is goud: waarom steeds meer mensen spraakberichten sturen (en hoe je dat tegengaat als je er genoeg van hebt)

Toen de gsm ontstond, kwam ook de voicemail, een uitermate vervelend spraakbericht waar op den duur quasi niemand nog naar luisterde. Daar zijn we nu stilaan van af, want een geschreven berichtje bleek veel makkelijker. Maar tot mijn ontzetting krijg ik nu vaak via Whatsapp weer ellenlange spraakberichten toegestuurd. Waarom doen mensen dat toch? En hoe geraak je daarvan af

Lees meer »

Steeds meer Vlamingen ontevreden over hun loon: werkexpert Stijn Baert deelt zijn 3-stappenplan om er iets aan te doen

Het nieuwste Salariskompas van Jobat is duidelijk: hoewel het gemiddelde bruto maandloon van werknemers in België het voorbije jaar is gestegen, is de tevredenheid van die werknemers over hun loonpakket gedaald. Hoe komt dat? Werkexpert Stijn Baert verklaart deze schijnbare tegenstrijdigheid en deelt zijn advies om in drie stappen een bevredigend loon te krijgen: “Individueel je loon laten stijgen, is

Lees meer »

Kritiek op “opportunistische” Elon Musk wegens blokkering tweets tijdens Turkse verkiezingen

In aanloop naar de eerste ronde van de Turkse presidentsverkiezingen voorbije zondag, heeft Twitter op vraag van de Turkse overheid een reeks tweets geblokkeerd die kritisch waren voor het Erdogan-regime. Critici zijn scherp voor het bedrijf en beschuldigen eigenaar Elon Musk, die zelf altijd het belang van vrije meningsuiting benadrukt, van hypocrisie, en vragen zich af of de zakelijke belangen

Lees meer »