Nieuwsfeed

Vrouw (30) gaf zich aan bij politie na nieuws over dodelijke aanrijding: “Ze dacht dat het een tak of een ree was”

Een 49-jarige vrouw uit Sint-Lambrechts-Woluwe werd op zondagochtend dood aangetroffen in de berm van de Tervuursesteenweg, vlak bij het Vierarmenkruispunt in Tervuren. Het parket ging uit van een verkeersongeval met vluchtmisdrijf. Op zondagnamiddag gaf een 30-jarige vrouw uit Waver zichzelf aan bij de politie. Zij zat achter het stuur van de wagen die het slachtoffer aanreed.

Krantenkoppen in België

Premier De Croo blijft minister De Sutter steunen in Bpost-dossier: “De juiste persoon om orde op zaken te stellen” 

Premier Alexander De Croo (Open VLD) behoudt het vertrouwen in minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen). De Sutter is in opspraak gekomen nadat bekend raakte dat twee experten op haar kabinet, die uitgeleend waren van bij Bpost, ook nog betaald werden door het postbedrijf. Volgens de krant De Tijd zou één van de twee ook actief betrokken zijn bij

Lees meer »

Na het gezinsdrama in Lommel. “De aankondiging van een relatiebreuk is een moeilijk moment in mensenlevens. Ook al ging het al langer niet goed”

“Aan de basis van een gezinsdrama ligt een combinatie van gebeurtenissen. Relatiebreuken, financiële zorgen, fysieke of mentale problemen zijn risicofactoren. Altijd is er bewustzijnsvernauwing, machteloosheid, men ziet geen andere uitweg meer.” Na de vader van 37 die met zijn twee zoontjes in een kanaal reed: therapeut Bert Van Puyenbroeck over het onvoorspelbare, en het onvoorstelbare. “Het gaat vaak om mensen

Lees meer »

Verblijven bij de Meilandjes? Dat kost je minstens €400: “Mama Erica wil niet te veel was, dus je moet minstens 2 nachten boeken”

De familie Meiland doet het weer. Deze keer starten ze geen B&B onder de Franse zon, wel onder de wolken in het Nederlandse Noordwijk. In het nieuwe ‘Code Rosé’ hopen de Meilandjes opnieuw duizenden fans te ontvangen. “Mam en pap hebben de afgelopen weken élke dag gewerkt om alles rond te krijgen, zelfs in het weekend”, vertelt hun trotse dochter

Lees meer »

Populaire golden retriever verdient jaarlijks 1 miljoen dollar

Al gehoord van ‘dogfluencers’? De viervoetige influencers zijn ondertussen onmisbaar in de wereld van sociale media. Foto’s en filmpjes van honden doen het goed online. Sommigen doen het zelfs zó goed dat ze er serieus geld mee kunnen verdienen. Zo haalt de Amerikaanse golden retriever Tucker Budzyn jaarlijks 1 miljoen dollar binnen.

Lees meer »

Terugbetalingen van ziekenfonds Helan blijven aanslepen: “We moeten eerlijk zijn. Het is onze fout”

Ziekenfonds Helan blijft na de fusie kampen met een achterstand bij terugbetalingen. OZ en Partena zijn op 1 januari 2022 gefuseerd en Helan geworden. Op een piekmoment duurde het tot wel 6 weken vooraleer mensen hun terugbetaling kregen. Ondertussen is de achterstand bijgewerkt zegt Sarah Masschelein, woordvoerder bij Helan: “We zitten op een acceptabel niveau, maar we hebben ons streefdoel

Lees meer »