Nieuwsfeed

Waarom nu een economische missie naar Senegal?

In Senegal zijn op dit moment honderden Belgische zakenlui de lokale markt aan het aftasten. Ze onderhandelen er contracten en samenwerkingsakkoorden met Senegalese bedrijven. De zakenlui zijn mee op een grote economische missie onder leiding van prinses Astrid. Het is uitzonderlijk dat een prinselijke handelsmissie naar Afrika trekt, waarom dan nu Senegal?

Krantenkoppen in België

Toby Alderweireld zal klacht indienen na wansmakelijke haatberichten, Antwerp-CEO Jaecques: “Mensen die dit doen, horen gestraft te worden”

Toby Alderweireld kreeg na Antwerp-Genk af te rekenen met haatdragende berichten op Instagram. “Deze week is uw dochter vermist” en “winnen zonder scheids aan uw kant, kunt ge niet he kanker dikzak”, kreeg de verdediger onder meer toegestuurd. Alderweireld stapt naar de politie en dient klacht in, zo bevestigde Antwerp-CEO Sven Jaecques in een gesprek met Maarten Breckx.

Lees meer »

Verzekeraar haalt plots honderden euro’s van rekening klanten én ex-klanten: hoe kan dat? En wat kan je ertegen doen?

“Op één maand was er driehonderd euro van m’n rekening verdwenen.” Een verzekeraar van smartphones die plots een som geld van je rekening haalt. Zonder toestemming én zelfs zonder dat je klant dacht te zijn. Het overkomt honderden en misschien wel duizenden gedupeerden in ons land. Staatssecretaris voor Consumentenbescherming Alexia Bertrand (Open Vld) vraagt een onderzoek.

Lees meer »

Vader Evenepoel schoolt zich bij om zijn zoon extrasportief zo goed mogelijk bij te staan: “Zegt hij morgen ‘ik wil dat niet meer’, dan stopt het”

Nog vier keer slapen en ‘t is Giro. Samen met zoonlief telt Patrick Evenepoel (54) de dagen af. Zorgzame vader, bovenal. In die mate dat hij ook Remco’s extrasportieve belangen behartigt. Een zeldzaamheid. De Brusselse stukadoor doet dat zoals hij gekneed is: modest en discreet – noem hem alsjeblieft geen ‘manager’. Tot zelfs bijscholing toe. “Ik? Patrick Lefevere opvolgen? (lacht)

Lees meer »