DA
Volledig scherm
© DA

Ruud De Ridder: “Naar een stuk van Sven ben ik nog niet gaan kijken. Interesseert me niet”

ShowbizzHet is met tegenstrijdige gevoelens dat Ruud De Ridder (67) eind volgende week de deuren van zijn Echt Antwaarps Teater dichttrekt. Trots om wat hij in zijn jarenlange carrière heeft bereikt, weemoedig omdat hij afscheid neemt van z’n vaste publiek. De breuk met zoon Sven lijkt zijn gemoed dan weer niet langer te bezwaren. “Mijn grote gave is dat ik dingen kan loslaten en afsluiten”, zegt Ruud in Dag Allemaal.

6 reacties

  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Toch erg dat men de ander het licht niet in de ogen gunt. Vooral artiesten. Het zou maar erg zijn dat vader en zoon identiek hetzelfde creatieve product afleveren. Ieder zijn talenten en onderliggende accenten in muziek, toneel, schrift, ...
  • Nolle Verdonck

    5 jaar geleden
    Toch wel jammer... het is en blijft je zoon Ruud. Hopelijk besef je dat je die band moet herstellen ook al is het water heel diep.
  • Mieke Simonet

    5 jaar geleden
    zielige man, zou super trots moeten zijn op zijn zoon.
  • Jef Pauwels

    5 jaar geleden
    Nog zo'n vader die zijn zoon zijn succes niet gunt. Ik ken er ook zo één!
  • Barbara Schotte

    5 jaar geleden
    Wat grof van Ruud! Ik weet niet wat er zich heeft afgespeeld tussen hem en Sven. Ben aan geeneen van de 2, maar dat Ruud nog nooit gaan kijken is naar een stuk van zijn zoon vind ik erg! Het grofst van al vind ik dat Ruud blij is wanneer ze liever naar hem gaan dan naar zijn zoon? Wens je je eigen kind niet het geluk van op eigen benen te staan? Wat een klein kind!