“Laat ons niet langer lijden.”
Volledig scherm
“Laat ons niet langer lijden.” © Olé

“De slechtste ploeg en de slechtste Messi ooit”: Argentijnse pers haalt zwaar uit na nieuw debacle

Copa América“Ay, Selección!’ Nadat Argentinië vorig jaar ternauwerdood de poulefase van het WK overleefde, vergaat het de gaucho’s van Messi op de Copa América nauwelijks beter. De kritiek in Argentinië en ver daarbuiten is snoeihard. “Zelfs Qatar (de volgende tegenstander, nvdr) lijkt momenteel sterker te zijn...” Een voetbalgrootmacht in verval.

19 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    De een is supporter van Ronaldo, de ander van Messi, en welke praat krijg je dan ? Domme supporterspraat met stomme vergelijkingen. Deze mensen genieten niet van het echte voetbal, kijken bijna geen wedstrijden maar hebben wel een mening. Dat mag, maar kom dan met een mening die ergens op gebaseerd is. Dit zijn twee grootheden die de voetbalwereld heeft voortgebracht. Dit gaan we nooit meer meemaken dat spelers als Ronaldo en Messi al 12 jaar achter elkaar topprestaties leveren.
  • Philip Deweer

    5 jaar geleden
    Messi en 10 zwakke voetballers, die gaan nooit ver geraken op een tornooi. Messi loopt er dan ook maar wat verloren bij. Zou liever thuis blijven maar dan komt het volk op straat.
  • Christian Smets

    5 jaar geleden
    Argentinië is geen ploeg, maar 10 overroepen egoïsten die het licht van Messi niet dulden. Zo zullen ze nooit goed spelen.
  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Wat kan je nu verwachten van Argentinië? Allemaal spelers die een heel seizoen veel gespeeld hebben en nu op hun tandvlees zitten! Coutinho is bij Brazilië dé man, die heeft anders bij Barca weinig gespeeld en ook heel weinig laten zien!
  • Kristof Vanweert

    5 jaar geleden
    Ging hier zetten dat Ronaldo een veel completere speler is. Hij kan een ploeg dragen waar Messi alleen maar uitstekend is als hij een enorm goede ploeg rond zich heeft. Maar Werner en Wendy zijn me al voor :)