ANP
Volledig scherm
© ANP

Prijs van toegangskaartje Efteling vanaf februari afhankelijk van drukte

De entreeprijs voor de Efteling wordt vanaf februari 2020 afhankelijk van hoe druk het is in het park. Op rustige dagen kost een kaartje dan 38 euro, terwijl dit op drukke dagen 45 euro is. Op die manier hoopt het pretpark bezoekersaantallen beter te spreiden.

34 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Van tevoren wordt voor een heel jaar bepaald wanneer een dag als ‘rustigst’ of als ‘druk’ wordt beschouwd? Zonder rekening te houden met onvoorziene omstandigheden, zoals rotweer of een staking van het openbaar vervoer, waardoor een "drukke" dag plots "een rustige dag wordt?
  • Elisa Vleeshakker

    5 jaar geleden
    De prijzen blijven belachelijk hoog.de minder bedeelden onder ons.en dat zijn er stiekem heel veel in Nederland.kunnen deze bedragen niet betalen.ook niet in de minder drukke dagen.een leuk dagje met de kinderen zit er vaak niet eens in.ook ik als alleenstaande hardwerkende moeder met 2 kinderen kan de kinderen niet geven wat ze graag willen.dus een dagje Efteling.
  • Jens van den Broeck

    5 jaar geleden
    Vroeger kwam ik nog speciaal op de rustige dagen, dan zag ik nog wat van het park. Maar als dit zo blijft doorgaan... Laat maar zitten. Dezelfde rijen kan ik bezoeken in de supermarkt.
  • Erwin VD

    5 jaar geleden
    Dus hoe drukker hoe meer je betaald terwijl je minder kan doen en in langere wachtrijen staat! Zo iets kan enkel een Hollander uitvinden hé! En hoe ga je dat bewijzen aan de klanten dat het druk is? Toch raar dat dit zo maar kan. Alsof 40€ p.p. al niet duur genoeg is, zonder parkingsticket. Dus binnenkort ook camping, voedingswinkels en andere winkels en restaurants ook prijsaanpassingen toelaten volgens drukte?
  • Theo Van Hoof

    5 jaar geleden
    Zou je het normaal vinden Thierry Piette dat je op zaterdag en zondag bij de bakker 50% meer moet betalen omdat het weekend is? Je kan je brood en gebak toch ook op donderdag kopen? Het personeel van die bakker kost ook meer op zaterdag en zondag.