Marc Coucke.
Volledig scherm
Marc Coucke. © BELGA

Door het oog van de naald: Anderlecht kreeg pas licentie nadat het instemde met budgetcontrole

21 reacties

  • Ronny Popelier

    4 jaar geleden
    Velen denken en of willen het niet weten. Maar Voorzitter Marc C is wel degelijk de redder van Anderlecht. Zoniet zat de zoveelste Belgische ploeg in buitenlandse handen. Nog efkes en het grote Anderlecht is daar terug en dit dankzij Voorzitter Marc C en zijn beleid.
  • jan sergooris

    4 jaar geleden
    Erwin van Roy,IDD iedere club heeft schulden.Maar als je elke maand je schulden kunt aflossen is er geen probleem.Maar als je schulden hebt en je kunt ze niet terugbetalen ,dan heb je een probleem.
  • Jonathan Grosemans

    4 jaar geleden
    Erwin van Roy Kweet nie he ma Club Brugge, Genk, Gent, Antwerp hebben allemaal geen schulden En weet ge waarom ? Deze ploegen weten hoe ze moeten omgaan met geld.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    hoe kunnen mensen hier nu vergelijken maken met ploegen. En als je iedere ploeg met schuld moet uitsluiten dan zullen Club Brugge, Gent, Genk, Antwerp en al de andere ploegen in 1a en 1b geen Licentie krijgen. Want iedere ploeg heeft schulden.
  • Guy Moreels

    4 jaar geleden
    Met zo’n schuldenberg ben je failliet ! Een profclub met schuldbeheer : eigenlijk nog nooit van gehoord. Wees gerust : achter het krijgen van die licentie zit meer achter !