Zangeres Natalia als peuter, op de arm van papa.
Volledig scherm
PREMIUM
Zangeres Natalia als peuter, op de arm van papa. © Domen Van De Velde

Zangeres Natalia (39) schrijft een brief voor Vaderdag: “Ik heb jou van je piëdestal moeten stoten. Geen man kon aan jou tippen”

Haar vader zou vandaag 90 zijn en ‘den bompa’ van haar dochter Bobbi-Loua. Maar de zangeres heeft 10 jaar geleden afscheid moeten nemen van hem. Speciaal voor Vaderdag kruipt Natalia voor Nina in haar pen. “Jij wist mij aan te pakken. Op je begrafenis stelde ik de vraag luidop: wie zal dat ooit zo nog kunnen?

8 reacties

  • Mich Vanderhoydonck

    4 jaar geleden
    Nu zoeken de BV s al extra aandacht door intieme familiezaken in publiek los te laten. Samen met Natalia moet James Cook ook extra publiciteit.
  • Jacques Leonard

    4 jaar geleden
    Mooie reactie. Moeder ben je 24/dag, 7 dagen/week, tot je sterft. Indien één moeder en haar partner, een goed koppel vormen. Dan draagt je vader daar een steentje mee bij. Ik had het geluk dat beiden tot ze stierven er waren voor elkaar. Moederdag of Vaderdag ze liggen samen in hetzelfde graf. Als ik naar het kerkhof ga is het voor beiden.
  • Heidi Werbrouck

    4 jaar geleden
    Als je nooit een goed woord kreeg van je ouders, laat staan een schouderklopje, enkel maar het gevoel kreeg (en dat op je 49e nog steeds krijgt) dat je niets goed kan doen is het onmogelijk hen op een piëdestal te zetten. Degenen die het wel kunnen gun ik het van harte.
  • jaen court

    4 jaar geleden
    Mooi wanneer je dit kan met pen en papier ik kan het niet, probeer er altijd over te praten maar de meeste horen je wel maar luisteren niet.
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Prachtig dat men zijn ouders op een piëdestal kan plaatsen. Dat is echt levensgeluk. Ik ken dat gevoel. Ouderliefde is de beste investering voor het leven maar helaas groeien ter tegenwoordig teveel kinderen als liefdeloze stresskonijntjes op.