NINA
Volledig scherm
PREMIUM
© NINA


Nathalie (29) is de bemoeienissen van haar schoonmoeder beu, terwijl haar vriend Steven (27) ze als heilig beschouwt. “Hij zet jullie relatie op de helling”, zegt relatietherapeut Wim Slabbinck

Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: Nathalie (29) moet opboksen tegen haar schoonmoeder, die haar relatie met Steven (27) afkeurt. Ondertussen bouwt Steven ook een kangoeroewoning, waar Nathalie niet wil intrekken. En dat neemt Stevens moeder haar kwalijk. “Maar Steven kiest elke keer de kant van zijn mama. Hoe hou ik dit vol?” vraagt Nathalie zich af. 

2 reacties

  • Nico Herbots

    4 jaar geleden
    Schoonfamilie kan je niet kiezen en hoewel de meesten oké zijn en voor rede vatbaar, loopt 1 op de zoveel helaas het risico een regelrechte draak te treffen. Zo is het leven. En je kan wel het een en ander door de vingers zien, maar op een gegeven moment zijn de grenzen bereikt natuurlijk. En dan moet je kiezen. Voor jezelf of tegen jezelf.
  • karin verwimp

    4 jaar geleden
    Nooit in zee gaan met een mama's kindje. Heb het zelf meegemaakt. Vroeg of laat zit je er volledig onderdoor of als je slim bent bol je het toch af. Meneer heeft altijd gelijk, wil altijd in alles zijn goesting krijgen, kleed zich zoals mama dat wil, laat zijn haar kappen zoals mama dat wil, doet wat mama wil en als z'n mama je niet kan luchten ben je altijd de klos en kan je nooit iets goed doen. Ik ben het afgebold. Hij had dankzij zijn bankrekening vlug een andere huismeid. Ze mag hem hebben!