Ruud De Ridder
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud De Ridder © Kristof Ghyselinck

Ruud De Ridder over einde van het Echt Antwaarps Teater: “Blij dat ik nu noodgedwongen een ander leven heb”

ShowbizzHet was met pijn in het hart dat Ruud De Ridder (69) en zijn vrouw Nicole Laurent (64) vorig jaar in juni de stekker uit het Echt Antwaarps Teater trokken. Maar nu corona alle theaters nog altijd dicht houdt, weet hij dat het de juiste beslissing was. Zeker nu hij via ‘Bompa’, dat op VTM Gold te zien is, merkt hoe snel de tijd vliegt. “Soms denk ik: we hadden sneller moeten stoppen.”

  1. EXCLUSIEF. Dennis Black Magic schreeuwt onschuld uit vanuit zijn cel: “Ik heb gewoon mijn werk gedaan”
    PREMIUM
    BV

    EXCLUSIEF. Dennis Black Magic schreeuwt onschuld uit vanuit zijn cel: “Ik heb gewoon mijn werk gedaan”

    “Ik verwacht geen complete vrijspraak in beroep. Maar ik verwacht wel een eerlijker proces.” Dat zegt Helena Catoir, de 24-jarige verloofde van Dennis Black Magic (49), nu de ex-pornoproducent in beroep gaat tegen zijn veroordeling voor het verkrachten van acht vrouwen. In een exclusief gesprek met ‘Dag Allemaal’ - én met Dennis Black Magic zelf, die ons vanuit de gevangenis te woord staat - stelt ze zich meer dan één vraag bij de werkwijze van de rechtbank. “Eén meisje heeft brieven gestuurd waarin ze schrijft dat hij haar niet heeft verkracht. Resultaat: tóch veroordeeld.”
  2. “Slapen met iemand waarmee ik geen klik heb? Dat zou heel ongemakkelijk voelen”: waarom Sanne opgeeft in ‘Boer zkt vrouw’
    PREMIUM
    TV

    “Slapen met iemand waarmee ik geen klik heb? Dat zou heel ongemakke­lijk voelen”: waarom Sanne opgeeft in ‘Boer zkt vrouw’

    ‘Boer zkt vrouw’ bleek een emotionele rollercoaster voor Sanne Theuwissen (33) uit Bocholt. Niet alleen had ze het moeilijk met alle mannelijke aandacht, maar ze besloot ook vroegtijdig het programma te verlaten. Een unicum in de geschiedenis van het VTM-programma, maar voor Sanne was het de juiste keuze, legt ze uit in een openhartig interview. Wat liep er mis? Hoe reageert haar familie? En gelooft ze nog in de liefde? “Ik ben niet van plan om meteen weer te gaan daten.”