Chantal beleefde een hels jaar, maar dat is sinds vrijdag eindelijk achter de rug. Ze is kankervrij verklaard, en mag haar café in gereedheid brengen om de eerste pintjes weer te serveren. “Zonder mijn man Lieven, die drie keer per dag aan het raam kwam staan toen ik in het ziekenhuis verbleef, had ik dit nooit gekund.”
Volledig scherm
PREMIUM
Chantal beleefde een hels jaar, maar dat is sinds vrijdag eindelijk achter de rug. Ze is kankervrij verklaard, en mag haar café in gereedheid brengen om de eerste pintjes weer te serveren. “Zonder mijn man Lieven, die drie keer per dag aan het raam kwam staan toen ik in het ziekenhuis verbleef, had ik dit nooit gekund.” © Henk Deleu

De dag waarop Chantal dubbel goed nieuws kreeg: “Ons café mag opnieuw open, én ik ben kankervrij verklaard”

kuurne/zwevegemChantal Tack (51) uit Kuurne mag vanaf 8 mei opnieuw pintjes tappen in café De Kroone. En da’s niet alles: na een moeilijk jaar kreeg ze eveneens vrijdag te horen dat ze de strijd tegen borstkanker heeft gewonnen. “Mijn man en ik willen nu opnieuw volop genieten van het leven.Samen uit eten gaan op onze sluitingsdag, bijvoorbeeld.” Want Chantal heeft de voorbije maanden héél diep gezeten.