Florian Vermeersch
Volledig scherm
Florian Vermeersch © BELGA

"Vermeersch volgend jaar kopman? Rustig, rustig"

Parijs-Roubaix"En? (met brede grijns) We verjongen te veel zeker, hé?" Díe hadden we van ver zien komen. Tuurlijk kon John Lelangue, CEO van Lotto-Soudal, het niet laten aan de teambus in Roubaix. Ach, het mocht wel nu. Want wát een berekoers reden zijn troepen.

9 reacties

  • Jonah Kemps

    3 jaar geleden
    Niet teveel druk op die jongen zetten, hij had de koerssituatie ook helemaal mee want hij heeft altijd met een constant tempo op kop gereden terwijl Matje en anderen veel meer in snokken hebben gereden. Sep Vanmarke heeft zo ook eens kunnen rijden met Cancellera in 2013 geloof ik en die heeft nadien ook nog geen grote koers gewonnen dus best eerst nog wat wachten met druk leggen.
  • Geens Rik

    3 jaar geleden
    Florian heeft een geweldige koers gereden, had misschien kunnen winnen maar had wel 2 ervaren sterke renners mee. Hopelijk blijft Florian na deze prachtprestatie dezelfde Florian als daarvoor en gaat hij nu plots geen grootprater worden zoals Remco.
  • Pieter martens

    3 jaar geleden
    Zulke zaken zijn we in dit land al vaker tegen gekomen ziet bv de "godenkinderen" Fons Dewolf Frank Vandebroecke en nu Remco Evenepoel, alle dagen stonden en staan de kranten er vol van ook wel "gazettencoureurs" genoemd. Een beetje bescheidenheid zou ons sieren. Maar nietemin Florian geweldig gedaan en laat u vooral niet zot maken door de media want die zijn er alleen maar als het goed gaat en anders breken ze je toch af.
  • Chris Ysebaert

    3 jaar geleden
    Zonder twijfel een geweldige prestatie maar één zwaluw maakt de lente niet. Het is in ieder geval iemand om naar uit te kijken en een heel aangename ontdekking.
  • Thierry Verhaegen

    3 jaar geleden
    Die demarrage was hetgeen hij moest doen, niets te maken met onstuimig. Maar volgens mij had hij het beter gedaan me vdp op.kop. denk iets meer kans dat die gegokt had op colbrelli die het zou toerijden.