BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Tissoudali draagt doelpunt tegen Club op aan overleden jongetje Rayan: “Heel slecht geslapen”

Jupiler Pro LeagueTarik Tissoudali (28) is terug. En hoe. De spits van AA Gent toverde in Jan Breydel met zijn voeten, terwijl de emoties door zijn keel gierden na het overlijden van de kleine Rayan. Na een nacht waarin hij amper sliep, bezorgde hij de Buffalo’s drie punten in Jan Breydel.

15 reacties

  • Jurgen Bastiaens

    2 jaar geleden
    Mooi gebaar.
  • Mark Marken

    2 jaar geleden
    @Markbruylandt, beterschap kerel!!
  • moons fons

    2 jaar geleden
    Respect voor de kleine Rayan absoluut ! Maar heb je bij de dood van baby Dean ook zowat gezien ? Bij dancing the Stars idem dito : eerst dansen met een smile tot achter haar oren en dan in 'tranen' uitbarsten ? The show must go on zeker ?
  • jan hertsens

    2 jaar geleden
    @mark bruylandt...op voorhand weten dat je geel gaat pakken door T-shirt uit te doen (dus goal maken op brugge) das klasse!! Hij pakt ze ook waardig waarom uw reactie. Hij bekritiseert dat geel niet...bruggefan??
  • Samir Zekhnini

    2 jaar geleden
    “Niets met voetbal te maken, dus geel” - “regels zijn regels” zijn net het soort individuen die de wereld kapot maken door hun triestig, walgelijk, egocentrisch, wereldvreemd nadenken en handelen. Gelukkig zijn de meeste mensen slimmer en liefdevoller. Althans, dat hoop ik toch…