Koen en z'n collega's van 'Samson' pasten net samen in de roze limo voor de inzet van het verjaardagsfeest.
Volledig scherm
PREMIUM
Koen en z'n collega's van 'Samson' pasten net samen in de roze limo voor de inzet van het verjaardagsfeest. © Joel Hoylaerts / Photonews

Studio 100 viert 70ste verjaardag van Koen Crucke in stijl: “Ik zat er helemaal doorheen, maar geloof weer in la vie en rose”

ShowbizzZonder de kenmerkende kappersjas van Alberto Vermicelli, maar mét knalroze limousine. Koen Crucke vierde z'n zeventigste verjaardag in stijl. De operazanger maakt al 32 jaar deel uit van 'Samson & Gert', en vanaf vrijdag staat hij — twee jaar na datum — opnieuw op de planken met zijn Studio100-collega's. Een grandioos afscheid van het populaire kinderprogramma, voor honderdduizend fans. “Als het van mij afhangt, blijf ik hier — aan de zijde van Marie — mee doorgaan.”

8 reacties

  • Toran Korshnah

    2 jaar geleden
    Als dat luxe is zijn jullie niet veel gewoon. Die limo is wel gehuurd en dat kost geen fortuin...
  • Geert Van de Moortele

    2 jaar geleden
    In het park van Laken is er plaats genoeg voor duizenden asielzoekers voor maximaal 3 maanden.
  • Maithe Marivoet

    2 jaar geleden
    Pronken met deze weelde op TV , terwijl zoveel mensen hun broodnoodzakelijke behoeften als licht en verwarming niet meer kunnen betalen , kan dit ? Gebeurd dit in ons land, België? Stop hiermee aub. , stop met de gewone werkmens pijn te doen door jullie onnuttig vertoon en help de oorlogsslachtoffers.
  • Georges Segers

    2 jaar geleden
    Professioneel zeer goed, maar wat een ego en eigendunk...
  • Anoniem

    2 jaar geleden
    Met geld gooien en pronken op tv is ok! Ze hebben nu laten zien aan heel Belgie hoeveel plaats ze hebben om te wonen, misschien ook een wat oorlogslachtoffers helpen doe nu in totale nood zitten zou geen slecht idee zijn denk ik !