De politie nam twee ladingen cocaïne in beslag, maar heeft aanwijzingen dat er nog minstens 12 uithalingen door dezelfde bende gebeurden. Rechts: de 34-jarige Nordin El Hajjioui.
Volledig scherm
De politie nam twee ladingen cocaïne in beslag, maar heeft aanwijzingen dat er nog minstens 12 uithalingen door dezelfde bende gebeurden. Rechts: de 34-jarige Nordin El Hajjioui. © Federale gerechtelijke politie/Interpol

Alweer ‘Dikke Nordin’ genoemd als opdrachtgever van drugsbende: 8 havenarbeiders gearresteerd voor 11 ton coke

AntwerpenAcht havenarbeiders in Antwerpen zijn vandaag gearresteerd voor betrokkenheid bij de invoer van ruim 11 ton cocaïne. Onder hen een bodybuilder en een bekende gevechtsporter.  Dat gebeurde na een 15-tal huiszoekingen. De bende die vanuit Dubai door ‘Dikke Nordin’ El Hajjioui werd aangestuurd, is opgerold dankzij gekraakte berichten van het chatnetwerk Sky ECC. Onder hen een bodybuilder en een bekende vechtsporter. 

  1. “Die vrouwen op handen en knieën... Dat heeft zeker nut”: gynaecoloog verkracht zes patiëntes, maar pleit extra onderzoek naar ‘aparte werkwijze’ hem vrij?
    PREMIUM

    “Die vrouwen op handen en knieën... Dat heeft zeker nut”: gynaeco­loog verkracht zes patiëntes, maar pleit extra onderzoek naar ‘aparte werkwijze’ hem vrij?

    “Ze mochten altijd terugkomen als ze nog eens een orgasme wilden.” Hij zette duizenden kinderen op de wereld en was een van de meest geliefde gynaecologen in Turnhout. Tot aan het licht kwam dat Ben V.R. (59) zes patiëntes heeft verkracht. “Ik moest op handen en knieën zitten voor een intieme massage.” De gynaecoloog werd schuldig bevonden, maar hoopt alsnog op de vrijspraak in het Antwerpse hof van beroep. Daar gaat de zaak vandaag verder. Werpt extra onderzoek een ander licht op de schijnbaar vreemde werkwijze van V.R.?
    Antwerpen
  2. “Er was een moment waar de baas in mijn gezicht vertelde dat ik nutteloos was”: Nick (44) zoekt door zijn beperking al twintig jaar naar werk
    PREMIUM

    “Er was een moment waar de baas in mijn gezicht vertelde dat ik nutteloos was”: Nick (44) zoekt door zijn beperking al twintig jaar naar werk

    Mensen met een beperking moeten veel te lang wachten op de middelen waar ze recht op hebben. Zo ook Nick (44), die lijdt aan dyspraxie, een aandoening waarbij patiënten blijvende moeilijkheden ondervinden aan de (fijne en grove) motorische vaardigheden. Daarom lanceert Onafhankelijk Leven vzw het initiatief ‘Dakantochnie’, waarbij energierepen worden uitgedeeld als symbool voor de uitputting van mensen met een beperking. “Met deze actie willen we aandacht vragen voor mensen die dagelijks moeten vechten om begrepen en erkend te worden”, aldus Nick.
    Antwerpen