Francesco (58) en Massimo (50) Cascarano, de broers van Mario (dodelijk slachtoffer aanrijding carnavalsstoet Strépy).
Volledig scherm
PREMIUM
Francesco (58) en Massimo (50) Cascarano, de broers van Mario (dodelijk slachtoffer aanrijding carnavalsstoet Strépy). © Sibren Dejaegher

(Schoon)broers rouwen om koppel dat omkwam in Strépy: “Twee keer corona overleefd. Ze hadden hun feestje verdiend”

“Mario en Micaela keken zó hard naar uit naar carnaval...” Francesco (58) en Massimo (50) kunnen het amper vatten wanneer ze Rue des Canadiens in Strépy inrijden: op deze plek werden hun broer Mario Cascarano (57) en schoonzus Micaela Imperiale zondagochtend van straat weggemaaid. Het koppel overleefde de klap niet. “Zomaar uit het leven geplukt. Mario kroop tijdens corona twee keer door het oog van de naald. We dachten dat alle miserie voorbij was.”

2 reacties

  • linda declercq

    2 jaar geleden
    Maar ja de chauffeur was zo een braaf mens volgens zijn advocaat. Maar eens in zijn auto een beest. Wie gaat al die slachtoffers vergoeden ?
  • karin verwimp

    2 jaar geleden
    Innige deelneming. Bijzonder triest dat men nu van hen afscheid moet nemen door het toedoen van een halve gare en een veel te lakse justitie. Waar blijft de verplichting voor autoconstructeurs om in elke wagen een systeem in te bouwen dat ervoor zorgt dat men niet harder kan rijden dan de lokale maximum snelheid? Op het gezond verstand rekenen werkt niet. Dat zien we elk jaar duidelijker en duidelijker.