Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

“Steken Van Aert en co er straks weer bovenuit? Ik wil het nog zien”: onze columnist Niels Albert merkt dat niveau momenteel heel hoog ligt

VELDRIJDENEen spannende cross, veel toeschouwers én een aangename verrassing, dat zag Niels Albert in de Beekse Bergen. Heeft het veldrijden dan wel Pidcock, Van der Poel en Van Aert nodig? “Ja, want hen wil je altijd zien koersen”, meent onze columnist, die zich afvraagt of zij er straks weer bovenuit zullen steken. “Op sommige omlopen zullen Vanthourenhout en Sweeck een heel eind meegaan.”

25 reacties

  • Henny Wensveen

    1 jaar geleden
    Ik begrijp niet goed dat er her en der sprake is van een grote 3. Pidcock is wereldkampioen en is misschien een kroonprins maar voorlopig zijn er maar 2 groten ...
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Rugpijn is niet verzonnen natuurlijk, noch bij vdp noch bij Eli, probeer het maar eens met draaien en keren door de modder bergop, de kenners staan al weer klaar die nimmer in de regen gereden hebben omdat ze een car full mother hadden..
  • Marcel De Maesschalck

    1 jaar geleden
    Hoe kan het niveau nu HEEL hoog liggen als de drie beste veldrijders ter wereld niet meerijden. Als er één van die drie meedoet dan volgt de tweede al op 1 minuut na maximum 2 rondes. Voor de rest : Eli en Laurens : dream on.
  • lode wijk

    1 jaar geleden
    Speculaties, dromen, wensen dat staat hier allemaal te lezen in de reacties, en niks is voorspelbaar, de beste is de eerste die over de meet komt altijd, en ik hoop dat we het hier vooraf allemaal mee eens zijn en dan straks niet naar excuses zoeken, pech, rug, knie, vallen, slechte start, in het wiel rijden zijn dus niet aan de orde straks, de beste wint.
  • Luc Lepoudre

    1 jaar geleden
    Als er één strook is waar kan doorgetrokken worden hebben ze 30 m goed te maken. Dat kan één keer, twee keer? en dan is het over.