Quaeyhaegens met een ‘Q-Bomb’: een vliegende kniestoot recht tegen de kin van Da Silva. Rechts: MMA-kenner Sverre Denis.
Volledig scherm
Quaeyhaegens met een ‘Q-Bomb’: een vliegende kniestoot recht tegen de kin van Da Silva. Rechts: MMA-kenner Sverre Denis. © instagram cagewarriors

KIJK. Belgische MMA-vechter Jan Quaeyhaegens pakt uit met straffe KO en zet stap richting UFC: “Ik heb zot gevaarlijke knieën”

MMAGeweldig moment voor de Belgische vechtsport zondag in de Londense BT Studios tijdens Cage Warriors 147. Na nauwelijks 25 seconden al ziet Jan Quaeyhaegens (29) zijn wedstrijdplan werkelijkheid worden. Een vliegende kniestoot recht in het gezicht van de Braziliaan Erick Da Silva die knock-out gaat. “Ik heb zot gevaarlijke knieën”, zegt ‘Q-Bomb’, die nu voor de titel bij de lichtgewichten wil gaan om zo door te stoten tot het felbegeerde UFC, de Champions League van het Mixed Martial Arts. Kenner en Pickx+-commentator Sverre Denis is een believer. “Alles valt in de juiste plooi voor Jan. ik geloof in zijn plan.”

5 reacties

  • Wouter Van de Walle

    1 jaar geleden
    En Keita, de best van hen allen, wordt vergeten..
  • Sonja Snoeck

    1 jaar geleden
    Jullie vergeten Losene Keita die ook zijn plaats in de UFC verdiend.
  • OLIVIER LAUWERS

    1 jaar geleden
    Een land als België, met zo een onbevreesde reputatie moet gewoon vechters hebben in de UFC.
  • Rik Cappelle

    1 jaar geleden
    Kampen bij de UFC is zo weinigen gegeven en men moet al uitblinken bij Cage Warriors vooraleer die kans te krijgen. Pas dan begint het grote werk en wenkt het grote geld. Maar de stap is o zo groot en vergelijkbaar met het voetbal in de Conference League en die in de Champions League.
  • Kelly Verlinden

    1 jaar geleden
    Mooie overwinning!