©  Real Madrid via Getty Images

Eden Hazard krijgt eindelijk nog eens speelkans bij Real Madrid, Thibaut Courtois mist bekermatch door “kleine problemen”

Geen Eden Hazard afgelopen vrijdag in de competitiezege van Real Madrid bij Real Valladolid (0-2). Onze landgenoot bleef de hele match op de bank, hoewel coach Ancelotti had aangekondigd dat Hazard “kansen zou krijgen”. Die kans komt er dinsdagavond in de Spaanse beker dan toch. “Hazard zal de volgende wedstrijd spelen.”

Md, vva

“Hij heeft zeer goed gewerkt de voorbije periode”, zei Ancelotti donderdag op zijn persconferentie in aanloop naar de eerste competitiewedstrijd van Real Madrid – op het veld van Real Valladolid – sinds het WK. “Hij is in betere vorm dan toen hij vertrok naar de Wereldbeker. Hij speelt zeker een rol in mijn plannen voor de nabije toekomst. Met de vele wedstrijden die we op het programma hebben staan, zal ik al mijn spelers nodig hebben. Dus ook Eden Hazard zal meer spelen in het tweede deel van het seizoen.”

Maar Real kende een moeilijke avond tegen Valladolid, moest meermaals gered worden door een uitstekende Thibaut Courtois en geraakte pas in het absolute slot dankzij twee goals van Benzema aan de overwinning. En dus bleef Eden Hazard op de bank. “Maar in de volgende wedstrijd zal hij zeker spelen”, verzekerde Ancelotti. Die volgende match is dinsdagavond om 21 uur in de 1/16de finales van de Copa del Rey. Real Madrid speelt dan op het veld van CP Cacereno, een Spaanse vierdeklasser.

Thibaut Courtois maakt de verplaatsing niet. De Belgische keeper zit niet in de selectie. Ancelotti zei maandag dat hij samen met Carvajal “kleine problemen heeft gehad.” Net als Benzema, Alaba, Vinicius, Modric en Kroos krijgen ze rust.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer