Maksim Stojanac (links) en Meau (rechts).
Volledig scherm
Maksim Stojanac (links) en Meau (rechts). © Kristof Ghyselinck / Brunopress

Meau en Maksim Stojanac treden komende zomer samen op in het OLT Rivierenhof

MuziekOp één avond genieten van muzikale optredens van zowel de Nederlandse zangeres Meau (22), als van ‘#LikeMe’-ster Maksim Stojanac (25)? Dat kan! Liefhebbers kunnen de twee live aan het werk zijn tijdens hun concert op zaterdag 12 augustus in het OLT Rivierenhof.

  1. Waarom Niels Destadsbader ooit Jelle Cleymans uitjoelde voor ‘loser’ en ‘broekschijter’: “Amai, dat was ik helemaal vergeten”
    Play
    Showbits

    Waarom Niels Destadsba­der ooit Jelle Cleymans uitjoelde voor ‘loser’ en ‘broek­schij­ter’: “Amai, dat was ik helemaal vergeten”

    Ondertussen zijn Jelle Cleymans (38) en Niels Destadsbader (35) dikke vrienden die samen ‘14-18’ gaan spelen, maar in 2007 was dat lang niet het geval. Toen joelde Niels Jelle - tijdens een edelfiguratie bij ‘Spring’ - uit met straffe taal als ‘loser’ en ‘broekschijter’. Tijdens de eerste repetitie van de spektakelmusical confronteert reporter Jarne de heren met de beelden. “Ik was dat oprecht helemaal vergeten”, reageert Jelle. Niels maakt het meteen goed door hem als allereerste uit te nodigen voor het nieuwe seizoen van zijn ‘Ik vraag het aan’. Ontdek het allemaal bij Showbits.
  2. “Ze kwam maar liefst 90 minuten te laat en excuseerde zich niet eens”: een blik achter de schermen van het Met Gala
    PREMIUM
    Celebrities
    2

    “Ze kwam maar liefst 90 minuten te laat en excuseerde zich niet eens”: een blik achter de schermen van het Met Gala

    Het is hét mode-evenement van het jaar. Op het Met Gala in New York poseren de grootste sterren jaarlijks in de allermooiste outfits op de trappen van het Metropolitan Museum of Art. Maar wat speelt er zich af achter gesloten deuren? Nu Amerika zich opmaakt voor een nieuwe editie, onthullen we geheimen van achter de schermen. Van de gastenlijst tot het verbod op foto’s en het gedrag van de gasten. “Ze gooide het voorbereidingswerk van de redactie in de vuilbak.”