Waarom is Vooruit de enige regeringspartij die groeit in Grote Peiling? Onze journalist legt uit

Van de zeven partijen in de federale regering is Vooruit de enige die beter scoort in de Grote Peiling van HLN en VTM NIEUWS dan bij de verkiezingen van 2019. In de studio van HLN LIVE verklaart politiek journalist Isolde Van den Eynde waarom dat is. “Koopkracht is momenteel een grote bezorgdheid van mensen en Vooruit claimt dat thema, ook op sociale media.” Bekijk hierboven het fragment.

151 reacties

  • Johan Planckaert

    11 maanden geleden
    als we geen tweede vivaldi willen hebben dan zal er zeker niet gestemd mogen worden op de partijen die er nu in zitten. weet dat een stem voor rood een stem voor de ps is.
  • Freddy Madou

    11 maanden geleden
    Conner Rousseau is een eerste klas mooi prater en voor de rest verkoopt hij zakken lucht. En toch zijn er nog mensen die er met beide voeten intrappen.
  • peter destoop

    11 maanden geleden
    stop met voor rousseau te stemmen, "omdat zo ne toffen is". Hij verkoopt enkel gebakken lucht en zal de dag na de verkiezingen zijn broek afsteken voor magnette net zoals decroo heeft gedaan voor het postje. En dewever is al niet veel beter.
  • Marc Vinck

    11 maanden geleden
    Jan Boden, volledig akkoord dan zou mijn respect er zijn. Indien de PS erbij is, moet hij immers aan het handje lopen van Magnette.
  • Gino Denil

    11 maanden geleden
    Ze zorgen allemaal goed voor elkaar, vanaeken jokke. Ook bij de andere partijen. Ze noemen dat solidariteit. Ook bij onze politici is het eigen volk eerst. Eerst de eigen familie, dan de vrienden en uiteindelijk de kennisen. En dan houdt het op. Want aan solidariteit zijn ook grenzen.