Hartverwarmend: Union-spelers steunen Alexander Blessin met T-shirt: “Samen met zijn familie gaat hij door een moeilijke tijd”

Union-coach Alexander Blessin leidde zijn ploeg tegen Standard, hoewel hij privé moeilijke tijden beleeft. Zijn spelers uitten hun waardering voor die moed en staken hem een hart onder de riem met een T-shirt dat ze voor de aftrap tegen Standard toonden: “Courage coach.”

Michael Van Damme, Valerie Van Avermaet

Union wilde niet dieper ingaan op de omstandigheden omdat ze tot de privé-sfeer behoren, maar Alexander Blessin en zijn familie gaan omwille van een medisch probleem bij zijn vrouw door een moeilijke periode. Na de wedstrijd vertelde de Duitse coach dat zijn vrouw in het ziekenhuis ligt en geëmotioneerd reageerde toen ze het gebaar van de spelers zag.

“Onze coach en zijn familie maken door persoonlijke omstandigheden een zware tijd door. Union Saint-Gilloise wenst hen alle sterkte die ze nodig hebben”, schreef de club op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer