Marijn Devalck.
Volledig scherm
PREMIUM
Marijn Devalck. © Joel Hoylaerts / Photonews

Marijn Devalck belandde in vechtscheiding na ontrouw: “Pas na 12 jaar kon ik weer in mijn eigen huis wonen”

bv“Ik werd al vroeg geprikkeld door het andere geslacht, maar zo’n vrouwenzot als Boma ben ik nooit geweest”. En toch heeft Marijn Devalck (72) soms een woelig liefdesleven gekend, bekent hij in de nieuwe‘Story’-reeks ‘Het liefdesparcours’, waarin BV’s hun liefdesleven uit de doeken doen. Zo liep zijn eerste huwelijk op de klippen door ontrouw die zijn vrouw niet kon vergeven. “Toen ik een bierbuik kreeg, heb ik daaraan gewerkt. Je moet aantrekkelijk blijven voor elkaar.”

  1. Hoe gaat het met Joeri Fransen, 20 jaar na winst in ‘Idool’? “Op een gegeven moment waren de centjes op”
    PREMIUM
    BV

    Hoe gaat het met Joeri Fransen, 20 jaar na winst in ‘Idool’? “Op een gegeven moment waren de centjes op”

    Zijn carrière nam een blitzstart toen hij het tweede seizoen van ‘Idool’ won. Maar minstens even snel doofde de ster van Joeri Fransen (42) en keerde hij de showbizz ontgoocheld de rug toe. Afgelopen weekend dook hij opnieuw op in ‘Sing Again’, al had hij wel een heel bijzondere voorwaarde om even terug uit de anonimiteit te stappen. “We zien wel of het er ooit van komt”, klinkt het in een interview met Dag Allemaal over z’n woelige professionele carrière en persoonlijk leven. “Ik had bijna iemand ten huwelijk gevraagd.”
  2. “Het is net genoeg om geen frustratie te voelen”: ‘F.C. De Kampioenen’-acteurs verdienen niks aan merchandise
    PREMIUM
    TV

    “Het is net genoeg om geen frustratie te voelen”: ‘F.C. De Kampioenen’-ac­teurs verdienen niks aan merchandi­se

    ‘Mickey Mouse’-geld noemde Jacques Vermeire het bedrag dat hij verdient met de nieuwe bouwsets van ‘F.C. De Kampioenen’. En dat het om piepkleine bedragen gaat, blijkt inderdaad. De groep acteurs houdt per verkocht stuk speelgoed slechts een paar eurocent over aan de verkoop. Hoe zit het verdienmodel precies in elkaar? Niet elke kampioen verdient er trouwens iets mee, diegene die het wel doen, grinniken om de bedragen. “Ik krijg maar 197 euro als alles is uitverkocht.”