© AFP

Céline Dion zingt na gezondheidsproblemen enkele noten: “Een ongelooflijk moment”

Het was drie en een half jaar geleden dat Céline Dion voor het laatst in het openbaar gezien werd. En om dat te vieren deed ze iets onverwachts: de Canadese zangeres zong enkele noten.

“Ze zag er zo gelukkig uit”, vertelt Chantal Machabée aan People. De vice-president Hockey Communications van Canada – die op Instagram een foto deelde met de zangeres – is duidelijk nog onder de indruk van Céline Dion die vorige week voor het eerst nog eens in het openbaar zong. Dion, die eigenlijk de match van de Vegas Golden Knights tegen de Montreal Canadiens kwam bijwonen, kon het niet laten om toch even enkele noten te zingen, aldusMachabée aan People.

LEES OOK. Céline Dion lijdt aan het Stiff Person-Syndroom, maar wat is het precies? En wat staat haar te wachten?

“Ze heeft veel meegemaakt. En haar zo zien glimlachen en gelukkig zijn… dat is fantastisch”, vertelt ze over de zangeres die te kampen heeft met stiff-personsyndroom, een zeldzame en ongeneeslijke neurologische aandoening die haar stembanden aantast. “Ik weet dat ze goede en minder goede dagen heeft. Maar dit was een hele goede dag. En het was geruststellend. Het was een ongelooflijk moment. Ze is een geweldige vrouw.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer