Amper één uur verschil zit er tussen deze twee foto's. Links: Johan Van Meulebroeck en dochter Isabel. Rechts: Alle hulpverleners die Johans leven redden.
Volledig scherm
PREMIUM
Amper één uur verschil zit er tussen deze twee foto's. Links: Johan Van Meulebroeck en dochter Isabel. Rechts: Alle hulpverleners die Johans leven redden. © rv

Johan (75) gaat nog één keer naar het stadion waar hij hartaanval kreeg... en dan gebeurt het wéér: “Nu ga ik echt niet meer”

“Ik had niets om me over op te winden — Club Brugge stond op voorsprong. En toch gebeurde het. Opniéuw.” Niet één, maar twéé keer kreeg Johan van Meulebroeck (75) uit Maldegem een hartstilstand in het Jan Breydelstadion. En te zeggen dat hij na de eerste keer uit schrik enkel nog thuis naar het voetbal keek. Johan en zijn dochter Isabel vertellen het haast absurde verhaal. “Mensen lachen dat ik nu maar voor Cercle of Anderlecht moet supporteren.”

5 reacties

  • Iris De baets

    5 maanden geleden
    heel veel beterschap, en sterkte, Iris x
  • Stijn Van meulebroeck

    5 maanden geleden
    heeft veel geluk gehad hij is er terug door dank aan de hulpverleners in het stadion
  • Nico Poelmans

    5 maanden geleden
    Je kan het ook anders bekijken: Op de 2 avonden dat Johan een hartaanval ging krijgen besloot hij naar Jan Breydel te gaan, waar hij snel omringd kon worden door veel en professionele hulpverlening. Als het elders was gebeurd, had het misschien erger kunnen aflopen.
  • Guy Lefebure

    5 maanden geleden
    Fijn dat alles ok met je is. Geniet nu in je zetel van het voetbal.
  • Rosita De Bois

    5 maanden geleden
    Best Veilig thuis in de Zetel kijken. 👌👌