© Photonews

Britse prinses Beatrice ziet relatie na tien jaar stranden

De Britse prinses Beatrice (28) zou naar verluidt gebroken hebben met haar vriend Dave Clark met wie ze al een decennium samen was. De twee zouden even tijd voor zichzelf nemen om te beslissen waar ze met hun toekomst naartoe willen.

flb

Prinses Beatrice, de kleindochter van de Queen en dochter van Sarah Ferguson en prins Andrew, is niet langer samen met haar vriend Dave Clark. De twee leerden elkaar tien jaar geleden kennen op het verjaardagsfeestje van Sean Brosnan, de zoon van acteur Pierce Brosnan. Het was haar neef prins William die Dave daar aan haar voorstelde. Sindsdien waren de twee onafscheidelijk en Beatrice verhuisde zelfs naar de VS om bij hem te zijn terwijl hij daar carrière maakte bij Uber.

Naar verluidt zou de breuk nog niet officieel zijn. Een insider vertelt aan People dat ze vooral even tijd voor zichzelf willen en dus in theorie nog terug bij elkaar kunnen komen. "Ze zijn in vriendschap uit elkaar gegaan en blijven openminded over wat de toekomst zal brengen", klinkt het. Misschien volgt ze wel het voorbeeld van prins William die om een gelijkaardige reden een paar maanden brak met Kate Middleton, maar na de hereniging snel met haar trouwde.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer