Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

George Ilenikhena in zijn eerste interview: “Tot de U14 liep het best moeizaam, ploegmaats lachten soms zelfs met mij”

“Ik ga niet zeggen dat ik als jonge speler geen talent had, maar…” Een blik in de wondere wereld van Antwerp-spits George Ilenikhena (17). Hij heeft het over zijn verleden, maar ook over de tips van zijn spitsbroeder én zijn toekomst. “Waar ik binnen vijf jaar wil staan? Ik hoop op de Premier League.”

3 reacties

  • Rudy Schuurmans

    4 maanden geleden
    Ik moet mij al sterk vergissen maar deze kerel heeft alles om Europese top te halen.
  • Marc Nieman

    4 maanden geleden
    Goede instelling, voetjes op de grond, zal zeker groeien met zo’n mentaliteit en zonder tegenslagen het waarmaken! Zeker met de hulp van Van Bommel en de ervaren spelers! Heeft de kwaliteiten en kan Antwerp tot een hoger niveau brengen in de komende jaren!
  • Dirk Van den Bogaert

    4 maanden geleden
    Negen doelpunten in 562 minuten is een doelpunt om de 62 minuten over alle competities heen, de vermelde 84 zijn niet correct. In de JPL zit hij trouwens ook aan een doelpunt om de 51 minuten, ongezien voor een 17-jarige. Dat hij op 27 wedstrijden tien wedstrijden maximaal tien minuten op het veld stond maakt zijn cijfers in feite nog straffer. In de match tegen Barcelona stond hij trouwens ook maar elf minuten tussen de lijnen wat genoeg was om het winnende doelpunt te maken.