Dit zag je niet tijdens de Oscaruitreiking: naakte John Cena krijgt gordijn, troostende woorden van Martin Scorsese en Ryan Gosling knuffelt zijn zus

“And the Oscar goes to..” werd gisteren veelvuldig uitgesproken in Hollywood. De beroemde Oscaruitreiking leverde opnieuw heel wat opvallende momenten op. Niet alleen op het podium, maar ook achter de schermen viel er heel wat te beleven.

pjv

Op beelden die op sociale media worden gedeeld is onder meer te zien dat er een volledig team nodig was om John Cena te voorzien van zijn gordijn toen de lichten even werden gedimd, en dat het niet alleen Jimmy Kimmel was die te hulp schoot.

LEES OOK. De neus van Robert Downey Jr., een slecht jaar voor God, en een bizar moment suprême met Al Pacino: alles wat u gemist heeft op de Oscars

Lily Gladstone werd gefilmd toen ze troostende woorden en een knuffel van Martin Scorsese kreeg. De actrice werd getipt voor het beeldje ‘beste actrice’, maar moest onverwacht de duimen leggen voor Emma Stone.

© Variety via Getty Images

Ryan Gosling had dan weer een knuffel in petto voor zijn zus, toen hij terug naar zijn zitje sloop na zijn spetterende I’m just Ken.

Ryan Gosling verscheen op de rode loper met twee vrouwen: zijn zus Mandi en zijn moeder Donna© FilmMagic

LEES OOK. “Wist ze op voorhand dat ze niets ging winnen?”: de beste en slechtste looks op de rode loper van de Oscars

OVERZICHT. ‘Oppenheimer’ grote slokop: alle winnaars op de Oscars

IN BEELD. De opvallendste looks op de rode loper van de Oscars

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER