Davina Michelle getuigt over seksuele intimidatie: “In de club voelde ik vaak handen onder mijn rok”

SHOWBITS“Ik ken geen enkele vrouw die nog nooit seksueel geïntimideerd is.” Een straffe uitspraak van zangeres Davina Michelle (28) en ze spreekt uit eigen ervaring.

5 reacties

  • Karel Flanders

    2 maanden geleden
    Ik ben jarenlang portier geweest op fuiven, dans clubs,... zowel ikzelf als mijn collega's kunnen niet tellen hoeveel keer wij betast worden, soms door meisjes van 16, met sexy insinuaties mee gevraagd worden naar toiletten of buiten, vragen voor vriendschappen op sociale media, papiertjes met telefoon nummers en niet mis te verstane woorden of tekeningen kregen en hoeveel er ongevraagd bleven hangen tot we gedaan hadden. Natuurlijk weet ik dat meisjes dat meer krijgen maar het is niet eenzijdig
  • Erwin van Straeten

    2 maanden geleden
    mooie stem
  • Gerry Cle

    2 maanden geleden
    De beschuldigingen tegen Borsato zijn zeer ernstig. Logisch dat het onderzoek niet op een twee drie klaar is. Iemand die bekend is en 'mooie en toffe' muziek maakt staat niet boven de wet. Gelukkig maar.
  • Vera Andries

    2 maanden geleden
    Als het onderzoek zo lang duurt, kloppen de beweringen van de "slachtoffers" dan wel ? Intussen lijkt Marco zelf het grootste slachtoffer.
  • Ronny Cypers

    2 maanden geleden
    goed zo Davina. tis dan ook weer overroepen hoe ze Marco aanpakken. Marco moet terug komen, hij verdient dat. hij brengt mooie en toffe muziek, leve Borsato.👍🏻