Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld).
Volledig scherm
Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld). © Photo News

Flexplusvervoer uitgesteld naar 2027

Het Flexplusvervoer, een onderdeel van het vervoer op maat voor mensen met een mobiliteitsbeperking die geen gebruik kunnen maken van De Lijn, wordt uitgesteld naar 2027. De huidige regeling met de Diensten Aangepast Vervoer (DAV’s) en Mobiliteitscentrales Aangepast Vervoer (MAV’s) wordt voor de komende twee jaar behouden. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) vandaag in het Vlaams Parlement gezegd.

8 reacties

  • Mieke Ponet

    1 maand geleden
    Van de 20 miljoen euro die de Hollanders willen van de Belgen omdat het tram akkoord is geschonden zou ik willen weten van Minister Peeters wie dat gaat betalen de belasting betaler of diegene die het veroorzaakt hebben zonder overleg met de Hollanders.
  • Leonarda Van Opbroecke

    1 maand geleden
    Uittredingsvergoedingen ook uitstellen tot de put gedicht is. Want ook daar is geen geld voor.
  • Liesbeth Cuppens

    1 maand geleden
    Minister Peeters heeft geen geld voor mensen met mobiliteitsbeperking, want al het geld is geïnvesteerd in elektrische auto's. De meest kwetsbare groep gebruikers van openbaar vervoer wordt dus andermaal geviseerd. Een goed beleid voeren is anders. Gelukkig wordt de regering binnenkort opgedoekt en kan Lydia Peeters het openbaar vervoer geen schade meer toebrengen.
  • Jef Lois

    1 maand geleden
    Kan Peeters nu echt niks voor leggen dat ze wel gerealiseerd heeft?
  • Johan commère

    1 maand geleden
    Alles waar ze al jaren mee " bezig zijn " , wordt doorgestuurd naar de volgende regering , en toch gaan ze zeggen dat zij het gedaan hebben .