Scarlet verhoogt mobiele datalimieten en introduceert Fiber Speed Boost voor vast internet

© Getty Images
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

Proximus-dochter Scarlet past op 2 april zijn mobiele abonnementen aan: bijna alle formules krijgen meer data voor dezelfde prijs. Tegelijk introduceert het bedrijf de optie Fiber Speed Boost, voor klanten die thuis sneller willen surfen.

Mobile Red, het goedkoopste mobiele Scarlet-abonnement van 8 euro per maand, blijft ongewijzigd (1 GB data, 300 belminuten). Voor 2 euro meer biedt de nieuwe Mobile Berry-formule vijf keer meer data, in combinatie met 300 belminuten. De prijs van Mobile Cherry blijft steken op 13 euro per maand, en je hebt als vanouds 600 belminuten, maar de datalimiet stijgt van 6 GB naar 10 GB. Tot slot is er Scarlet Mobile Hot. Voor dezelfde prijs van 18 euro per maand bevat dit abonnement voortaan 20 GB data (in plaats van 13 GB), met onbeperkt bellen en sms’en.

De upgrades zullen ook beschikbaar zijn in de Trio Mobile packs van Scarlet. De Trio Mobile-basisconfiguratie biedt nu 10 GB mobiele data (voorheen 6 GB) voor 50 euro per maand. Daarnaast is er een versie van 20 GB (was 13 GB) voor 55 euro per maand.

Sneller surfen

Voor klanten met een fiberaansluiting die thuis sneller willen surfen, introduceert Scarlet de optie Fiber Speed Boost. Voor een meerprijs van 10 euro per maand zien zij hun download- en uploadsnelheden dan stijgen van 70/10 Mbps naar 200/20 Mpbs.

De optie kan ook gecombineerd worden met het Loco-internetabonnement en met de Trio- en Trio Mobile-packs, mits de klant toegang heeft tot het fibernetwerk.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content