Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Van onoverwinnelijk naar 0 op 9 in de play-offs: op zoek naar de oorzaken van de meltdown bij Union

Nul op negen. Union Saint-Gilloise is dramatisch aan de Champions’ Play-offs begonnen. Na Racing Genk en Cercle Brugge was nu ook Anderlecht te sterk. De onaantastbare gewaande leider staat plots tweede. Op zoek naar de oorzaken van de meltdown.

8 reacties

  • Johnny Dujardin

    1 maand geleden
    Union speelde heel agresief en fisiek lastig...soms op het Randje....iedere ploeg kent dat...maar zij nu wel op slechtste moment.
  • Jan Van Genechten

    1 maand geleden
    Wat is de meerwaarde van de playoffs? De competitie wordt hierdoor zeer saai en toppers bestaan niet meer. Kijk naar Engeland! Elke match is een spannend hoogstaand spektakel!
  • Laurent Vanempten

    1 maand geleden
    RSCA heeft een grote kern, geen Europees voetbal, amper Bekervoetbal en bakken ervaring (landskamioenen in andere landen). Zij hebben veel kunnen roteren en rusten en vooral : ze verstaan de kunst van lelijk te winnen zoals Antwerp verleden seizoen. Union daarentegen speelt quasi iedere wedstrijd met dezelfde 15 man op drie verschillende fronten. Ze hebben ook geen kampioenenmakers in hun rangen en zijn fysiek en mentaal op. Union zal ook plaats twee en mss zelfs drie moeten prijsgeven.
  • Ronny Cypers

    1 maand geleden
    ik denk vooral dat hun lang seizoen zijn tol begint te vragen. zo goed gedaan in Europa, de beker en jpl. ze moeten vooral diene beker zien te winnen. zou een mooie beloning zijn.
  • Marnix laureyns

    1 maand geleden
    UNION zou een mooi kampioen zijn. Hier telt de competitie voor weinig. Enkel de pkay offs tellen . Waarom moeten de punten gehalveerd worden.