Direct naar artikelinhoud
Website logo
Festivalman

GOOSE viert twintigjarig jubileum met concert in de Lotto Arena en best-of album ‘G20SE’

GOOSEBeeld Kemizz

In 2002 wonnen de Kortrijkzanen van GOOSE de allermooiste muzikale prijs: goud in Humo’s Rock Rally! Twee jaar later loste de band zijn eerste allesverwoestende single ‘Audience’ en wie zijn telraam bij de hand heeft, berekende zonet dat het porseleinen jubileum daarvan nú valt. Hoe vier je dat beter dan met een best-of album en een knetterende show in de Lotto Arena? Mickael Karkousse en de zijnen dachten er hetzelfde over!

Om twintig jaar en zes albums te vieren brengt GOOSE op 4 oktober 2024 ‘G20SE 20Y Celebration’ uit: een muzikale reis door het verleden van de vierkoppige band uit Kortrijk, bestaande uit twintig singles én twee nooit eerder gereleasete tracks.

En het verjaardagsfeest, vraagt u? Op 16 november 2024 tovert GOOSE de Lotto Arena om in een grote birthday bash, waar ze hun grootste hits live zullen brengen. Tickets (te koop vanaf 18 april, 10 uur) en info vind je hier. ‘Dit najaar gaat het feest nog volop door,’ communiceert de band ook nog, ‘maar meer daarover héél binnenkort’.

‘You’re the crowd, you’re the audience,’ klonk het twintig jaar geleden al. U in oktober nog steeds?