Daan Aerts van Carrosseriecentrum Hoogstraten en De Automakelaar is nu ook - samen met een collega in Oostende - de exclusieve verdeler van Cenntro geworden.
Volledig scherm
PREMIUM
Daan Aerts van Carrosseriecentrum Hoogstraten en De Automakelaar is nu ook - samen met een collega in Oostende - de exclusieve verdeler van Cenntro geworden. © Toon Verheijen

UITGETEST. Daan Aerts is exclusief verdeler van Cenntro, de compacte elektrische bestelwagens: “What you see is what you get, maar dat maakt ze concurrentieel”

Als het van Daan Aerts afhangt, wordt het een nieuwe hype in de bedrijfswereld voor (kleiner) logistiek transport: de elektrische wagens van het Amerikaans-Chinese Cenntro. Verschillende exemplaren wist hij al aan de man te brengen en tijdens een demodag in de mooie setting van amarylliskwekerij Romberama kwamen verschillende grote bedrijven een kijkje nemen. “Het merk is enorm geëvolueerd en kan de concurrentie aangaan met meer gekende merken”, zegt Daan Aerts. Ook in het gamma: de Duitse ‘cargobike’ Antric.