AP
Volledig scherm
© AP

Hij trapte een ontstellend zwakke strafschop, maar werd Bernardo Silva ook ‘gesaboteerd’ door eigen supporters?

Man City ging in de penaltyreeks ten onder tegen Real Madrid. Bernardo Silva miste als eerste City-speler en dat door een wel heel zwak getrapte elfmeter. “Wat dénkt hij nou?”, ergerde Jan Mulder zich in de studio. Al zit er mogelijk wel wat meer achter de opvallende misser.

18 reacties

  • Hookah Bazookah

    1 maand geleden
    Dat ie de penalty zó trapt, is al een ramp op zich. Wat ik dan niet begrijp, is dat de scheidsrechters niet onmiddelijk een nieuwe bal regelen, in plaats van dat nutteloze wachten op een onregelmatig publiek. Hierdoor voelde Bernardo de druk veelste hard op zijn huid. Daarnaast was het wel een zeer matige keuze om door het midden te trappen, op ooghoogte van de keeper, en dan ook nog eens zonder enige kracht. Hij schepte de bal gewoon van de grond. Op zo een hoog niveau... zeer jammer.
  • Donato Ermanno

    1 maand geleden
    Het is geen kwestie van een " slechte ploeg te zijn " en toch winnen , maar velen vergeten dat verdedigen ook een kunst is en bij het voetbal hoort , en als dan de tegenparij de kansen niet afmaakt worden ze afgestraft ! Italie heeft zo 4 wereldbekers veroverd met cattencio, en wat is Ancelotti ? Inderdaad een Italiaan !
  • LIONEL DE WANNEMAEKER

    1 maand geleden
    Zeker nooit op halve hoogte trappen, dat is de gemakkelijkste hoogte. Over de grond of zo dicht mogelijk onder de lat in de hoeken of nog beter in zijkant binnenkant net.
  • yoeri bernard

    1 maand geleden
    Hoe is het mogelijk je hebt een doel met 2 zijflanken daar concentreerd je erop en gewoon binnen vlammen 9 / 10 ga die binnen zijn en 1 keer zal de keeper met zijn vinger toppen hem eriut halen . Maar ook eerlijk penaltys doe je gewoon met je frisse mannen dit spelregel zou moeten veranderen na verlengingen . Als je zo lang op het veld staat dan hebben de keepers ook voordeel dat die iets meer frisser zijn dan de spelers die moeten trappen . ANyway de beste hebben niet gewonnen in het spel zelf
  • wesley netnem

    1 maand geleden
    Ons is vroeger altijd geleerd dat je keihard, half hoog, liefst zo kort mogelijk bij de paal moet trappen ! Trouwens Verdediging hoort ook bij het Spel Voetbal ? +25 kansen voor City en maar 1 binnen ..ja dan heeft Real dat zeer goed aangepakt ?!