VRT
Volledig scherm
© VRT

Arbeidsinspectie start onderzoek bij VRT NWS na klachten over “grensoverschrijdend gedrag”

UPDATEDe arbeidsinspectie start een onderzoek naar de werking van de nieuwsdienst van de VRT. Dat meldt ‘De Standaard’ en het nieuws wordt bij de VRT bevestigd. Het onderzoek komt er na klachten over “grensoverschrijdend gedrag” en “toxisch leiderschap” bij de JONG-redactie van VRT NWS. Een interne petitie “van een prominent schermgezicht en een voormalige hoofdredacteur” tegen de redactieraad zet de spanningen ondertussen nog meer op scherp.

7 reacties

  • Jean Donny

    2 weken geleden
    In bepaalde sectoren heeft me duidelijk veel tijd om zich met andere zaken dan hun werk bezig te houden. Zou dat komen door oversubsidiering misschien? Of gebrek aan gezond verstand?
  • Dirk Bytebier

    2 weken geleden
    Nooit in mijn leven geweten dat de arbeidsinspectie aankondigingen dat ze langskomen of krijgt de VRT NWS een voorkeursbehandeling ...je kan beter niks meer zeggen tegen je collega's op het werk of op straat want je bent direct beticht van overschrijden van het gedrag , Best moet er ook eens duidelijk uitgelegd worden WAT dit inhoud want de mensen krijgen schrik om nog tegen elkaar te praten of is dit wat ze willen elkaar nier meer kunnen uitstaan of betichten
  • Danny De paepe

    2 weken geleden
    Het staat je vrij om te vetrekken als het je niet aan staat.
  • Walter De Vuyst

    2 weken geleden
    Dat komt ervan als men onbekwame bestuurders uit de privésector haalt om de openbare omroep te leiden .
  • GASTON KILLEMAES

    2 weken geleden
    Sinds wanneer kondigt de arbeidsinspectie een controlebezoek aan??