Tom Michielsen uit Stabroek (Antwerpen) is opgepakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Michielsen uit Stabroek (Antwerpen) is opgepakt. © RV

Jarenlang was hij politie altijd nét een stap voor, nu is ‘Most Wanted’ drugsbaron Tom Michielsen (48) aangehouden in Berlijn: “Groothandelaar van coke”

UPDATE“Hij dwong de opsporingsdiensten tot het uiterste.” Maar nu lijkt het geluk van de 48-jarige drugsbaron Tom Michielsen uit Hoevenen (Stabroek) op. De man werd donderdag in Berlijn aangehouden. Hij moet in ons land nog een celstraf van acht jaar uitzitten. In Nederland wacht hem nog een celstraf van 11 jaar voor handel in cocaïne, heroïne en witwassen. En dan heeft hij al zeven jaar cel achter de rug in Dubai voor de ‘invoer van potten en pannen.’ Of zo beweert hij tenminste.

8 reacties

  • Hans Bolsens

    1 week geleden
    Die straffen worden hopelijk toch gecumuleerd? Anders kan je misdrijven plegen zoveel je wilt en er maar 1 keer voor gestraft worden (langste). Als je 3 keer wordt geflitst op eenzelfde dag betaal je toch ook 3 boetes. 3 voor de prijs van 1 mag niet kunnen vind ik. En hoe gaat hij zijn advocaat betalen, toch niet met drugsgeld dat hierdoor wordt witgewassen.
  • Luc Bogaert

    2 weken geleden
    Over een flexijob gesproken.
  • Denis Stock

    2 weken geleden
    Eerst uitleveren naar Nederland.
  • Carlos De Picker

    2 weken geleden
    Ik vind de benaming drugs"baron" eigenlijk een soort van compliment en ophemeling van dergelijke gangsters. Die verdienen zoveel aanzien niet. De juiste benaming is voor mij nog altijd "DRUGSCRIMINEEL" niet meer of niet minder.
  • Geert Van den Berghe

    2 weken geleden
    Er zal wel al iemand klaar staan om zijn plaats in te nemen.