Proximus verhoogt vanaf 1 mei datalimiet van (sommige) gsm-abonnementen

© Getty Images
Michel van der Ven
Michel van der Ven Technologiejournalist bij Data News.

Telecomaanbieder Proximus geeft een deel van zijn klanten met een gsm-abonnement per 1 mei een ruimere databundel zonder meerprijs. Wie een Mobile Essential- of Mobile Easy-abonnement heeft, de twee voordeligste formules van Proximus, blijft evenwel op zijn honger zitten: aan die abonnementen verandert niets.

Mobile Essential blijft met andere woorden steken op 5 GB per maand voor 16,99 euro, en Mobile Easy op 10 GB voor een maandelijks bedrag van 19,99 euro. Een van de wijzigingen op 1 mei is de introductie van de nieuwe formule Mobile Smart. Die omvat onbeperkt bellen en sms’en, 35 GB mobiele data en 5G-toegang voor 24,99 euro per maand (de eerste zes maanden geldt er een promo van 19,99 euro/maand).

Mobile Maxi krijgt een boost naar 70 GB mobiele data (voorheen 50 GB), weerom in combinatie met 5G-toegang en onbeperkt bellen en sms’en. Voor deze formule betaal je 29,99 euro per maand, met een korting (21,99 euro) tijdens het eerste half jaar. Mobile Unlimited tot slot blijft ongewijzigd: een schier onbeperkt abonnement (na 300 GB surf je trager) voor 49,99 euro per maand (34,99 euro gedurende de eerste zes maanden).

Ook businessklanten van Proximus krijgen vanaf mei een ruimere databundel. Business Mobile Smart, dat onbeperkt bellen en sms’en omvat, gaat van 20 naar 40 GB per maand voor 23 euro (zonder btw). Nieuw voor zakelijke gebruikers is Business Mobile Comfort met onbeperkt bellen en sms’en, en 85 GB mobiele data in België en de EU voor 33 euro per maand (exclusief btw).

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content