Ron Benjamin / Shani Louk.
Volledig scherm
Ron Benjamin / Shani Louk. © X / RV

LIVE GAZA. Israëlisch leger maakt opnieuw vondst gedode gijzelaar bekend: na Shani Louk (22) nu ook ontvoerde Ron Benjamin (53) gevonden

Het Israëlische leger zegt nog een lichaam van een gijzelaar te hebben teruggevonden. De 53-jarige Ron Benjamin was een van de mensen die bij de aanval van Hamas op 7 oktober werd gegijzeld. Volgens het Israëlische leger zijn eerder ook al de lichamen van drie andere vermiste gijzelaars teruggevonden in een tunnel in de Gazastrook. Het gaat onder meer om de Duitse vrouw Shani Louk (22). Zij werd 7 oktober ontvoerd op het Supernova-muziekfestival. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

965 reacties

  • Juliette Francois

    13 uur geleden
    De Palestijnse president Abbas heeft het volledig bij het rechte eind...
  • nicky vandee

    18 uur geleden
    Israel is voor geen haar beter dan de anderen, laat de Palestijnen met rust, het is HUN land
  • Peter Van Dam

    19 uur geleden
    Voor of tegen de steun aan Palestina, mensen die denken dat 4 miljoen veel is moeten stoppen met zeveren. Nog niet eens een halve Euro per Belg. Mensen die denken dat je met die 4 miljoen de staatsschuld kunt afbetalen moeten ook eens nadenken. Dat dekt zelfs de intrest nog niet. Laat staan de staatsschuld. Mensen die denken dat die 4 mijloen gaat zorgen dat uw pensioen verzekerd is moeten ook eens nadenken. 50 miljard ging naar pensioenen/ouderenzorg. Die 4 miljoen zal het verschil niet maken!
  • Juliette Francois

    20 uur geleden
    De Palestijnen lijden al decennia door de bezetting van Israël. De Gazastrook is een gevangenis. Gaat Hamas die in oktober Israëli's ontvoerde, martelde, verkrachtte en vermoordde de Gazanen een beter leven gunnen, bekommeren ze zich überhaupt over de Palestijnse bevolking ?! Zowel Palestina als Israël hebben nood aan leiders die het conflict kunnen aanpakken zonder nog meer onschuldige burgerslachtoffers te maken. Terroristen en tirannen zijn nefast voor de bevolking.
  • Piet Vanderhaagt

    22 uur geleden
    Weeral geld uitdelen dat er niet is, en dat dan nog niks opbrengt of je niks van terug krijgt ook... die partij is geen stem waardig.