In de regio Smolensk woedt een grote brand na een aanval op een energiefaciliteit.
Volledig scherm
In de regio Smolensk woedt een grote brand na een aanval op een energiefaciliteit. © Telegram

KIJK. Oekraïne voert opnieuw grote droneaanval uit: Russische brandstoftank ontploft

Oekraïne heeft Rusland opnieuw getroffen met droneaanvallen. Daarbij ontploften twee oliedepots van Rosneft op een industrieterrein in de regio Smolensk. Volgens bronnen bij de Oekraïense inlichtingendienst zat daarin 26.000 kubieke meter brandstof. Ook de Russische regio’s Lipetsk, Voronezj en Koersk zijn aangevallen met drones.

16 reacties

  • Karel Valgaern

    3 weken geleden
    Rene en Jos, oorlog is inderdaad verspilling van geld, en er word inderdaad niemand beter van. Maar is toegeven aan autocraten die hun buurlanden willen overheersen of bezetten dan beter voor de betrokken mensen? Worden zij daar beter van? Of als autocraten/dictators hun economische macht over ons kunnen vergroten? Worden wij daar beter van?
  • Michel Roman

    4 weken geleden
    Knap werk en veel moeilijker dan scholen , hospitalen en residentiële flats bombarderen zoals de Russen doen.
  • raymond vdc

    4 weken geleden
    Rusland heeft precies een probleem met de luchtverdediging, ze kunnen nog geen traag vliegende drones onderscheppen, dat belooft wanneer de nieuwe raketten aankomen in Oekraine.
  • Desi Bhangra

    4 weken geleden
    Oorlog hier oorlog daar, we komen dichtbij WO3 Wakker worden mensen !! Ieder van ons moet tegen de oorlog staan, maakt niet uit waar het ook gebeurt, oorlog moet stoppen
  • Tuur Peerlinckx

    4 weken geleden
    Tussen al het slechte nieuws dat ons dagelijks bereikt via de media zit hier en daar toch een verheugend bericht. Slava Ukraini!